Ömer Şişmanoğlu'nun ilginç hikayesi

Ömer Şişmanoğlu'nun ilginç hikayesi

Beşiktaş'ın hücum oyuncusu Ömer Şişmanoğlu'nun babası, oğlunun futbola başladığı günlerdeki ilginç hikayeyi dile getirdi.

2013.10.07 11:54 - Son Güncellenme: 2013.10.07 11:54 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Ömer Şişmanoğlu'nun ilginç hikayesi

Beşiktaş'lı oyuncu Ömer Şişmaoğlu'nun babası Hasan Şişmanoğlu oğlunun ve kendisinin ilginç hikayesini anlattı.

İlk kez Eskişehirspor maçında Beşiktaş forması giyen 24 yaşındaki oyuncu, maçtaki tek golü atıp takımına gelibiyeti getiren kişi olmuştu.

Sabah'ın haberine göre, Ömer'in babası Kanal Avrupa'da bir programa katıldı ve oğlunun futbola başlamasını anlattı.

Hasan Şişmanoğlu, oğlunu bir takıma yazdırdıktan sonraki hikayesini, "Bir adam topu attı, bir elinde bira, diğer eli sakat (Antrenör). Sahadaki herkesi topa koşturdu. Bizimkisi olduğu yerde kaldı. Bir anda top dönüp Ömer'e geldi. Topu aldı, kendi kalesine vurdu ve gol oldu. O sevinirken 'Tribünler ne yaptın sen' diye bağırıyordu. İşte oğlum futbola böyle başladı." sözleri ile anlattı.

"ANTRENÖRÜ BEĞENMEDİĞİM İÇİN KURSLARA GİTTİM"

Şişmanoğlu, Ömer'in antrenörünü beğenmediği için antrenörlük kurslarına gittiğini ve oğlunu kendisinin çalıştırdığını söylerken, "Sonra Vatangücü'nden teklif geldi. Dört antrenörle birlikte yaklaşık 120 çocuğu çalıştırdık. Orada inanç ve sevgi vardı, başarılı olduk. O günleri unutamıyoruz. Bana 'Hoca' diyorlardı. Ben onlara 'Hocanız değil, ben sizin Hasan abinizim' diyordum." ifadelerini ekledi.
 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.10.07 11:54 - Son Güncellenme: 2013.10.07 11:54 - HABER MERKEZİ
A