Olympiakos takımında tecavüz skandalı! 

Olympiakos takımında tecavüz skandalı! 

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda eşleştiği Yunan rakibi Olympiakos takımının Portekizli stoperi Ruben Semedo tecavüz iddiasıyla Atina'da gözaltına alındığı öğrenildi.

2021.08.31 11:28 - Son Güncellenme: 2021.08.31 11:28 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Olympiakos takımında tecavüz skandalı! 

Olympiakos, Portekizli oyuncu Ruben Semedo hakkındaki iddialarla sarsıldı. 27 yaşındaki defans oyuncusunun bir arkadaşı ile birlikte, Oropos isimli sahil kasabasındaki bir barda tanıştıkları 17 yaşındaki bir kızı sarhoş edip, eve götürdükten sonra tecavüz ettikleri ileri sürüldü.

Genç kızın durumu polise ihbar etmesi üzerine yakalanan Semedo, tutuklanması talebiyle savcılığa sevk edildi. Pazar günü gözaltına alınan Semedo'nun avukatı, futbolcunun savcıya şikayetçinin 19 yaşında olduğunu söylediğini aktardı.

Semedo'nun avukatı şikayetçi ile avukatının 15 saat birlikte zaman geçiren bir grubun içinde olduklarını ve böyle bir olayın meydana gelmesinin mümkün olmadığını aktardı.

Olympiakos takımı ise konuyla ilgili bir açıklama yapmayacaklarını ve "masumiyet karinesi" ilkesine bağlı olduklarını belirtti.

Semedo iki yıl önce 4 yıllık sözleşme imzalayarak İspanyol Villareal takımından transfer olmuştu.

Villareal'den cinayete teşebbüs suçundan 5 yıl hapis cezasına çarptırılmasının ardından ayrılmıştı. Semedo'nun mahkumiyeti 46 bin euro para cezası ve İspanya topraklarına 8 yıl girme yasağına çevrilmişti.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.08.31 11:28 - Son Güncellenme: 2021.08.31 11:28 - HABER MERKEZİ
A