Ölen eşine son kez baktı

Ölen eşine son kez baktı

KONYA'da kontrolden çıkan otomobilin kaldırımda bekleyenlerin arasına dalması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Kazayı duyup olay yerine gelen ve eşi 50 yaşındaki Meryem Yaşasın'ın öldüğünü öğrenen 67 yaşındaki Ramazan Yaşasın, girdiği şokun etkisiyle eşinin adını bile hatırlayamadı ve eşinin cesedine son kez baktı.

2013.05.02 17:47 - Son Güncellenme: 2013.05.02 17:49 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Ölen eşine son kez baktı

Kaza, bugün saat 15.30 sıralarında merkez Meram İlçesi Karaman Caddesi üzerinde meydana geldi. Ahmet Maytap yönetimindeki Konya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne ait 42 DPU 58 plakalı otomobil, iddiaya göre aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkıp kaldırımda bekleyenlerin arasına daldı. Çarpmanın şiddetiyle otomobille birlikte bir süre sürüklenen Meryem Yaşasın olay yerinde yaşamını yitirdi. Kızı 15 yaşındaki Begüm Aygül Yaşasın ile belediye otobüsünü bekleyen 39 yaşındaki Mevlüt Mercan yaralandı. Otomobil ise yaklaşık 100 metre ileride durabildi. Yaralı 2 kişi ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Kazada yaşamını yitiren Meryem Yaşasın'ın, kızı Begüm Aygül Yaşasın ile birlikte alışveriş için yolun karşısındaki semt pazarına gitmek istedikleri sırada kaldırım kenarında hem dinlendikleri hem de araçların geçmesini bekledikleri belirtildi.

EŞİNİN ÖLDÜĞÜN DUYUNCA ŞOKE OLDU

Kazayı duyup olay yerine gelen Ramazan Yaşasın, asfalt üzerinde eşinin cansız bedenini görünce şoka girdi. Eşinin cesedine son kez bakan Yaşasın, girdiği şokun etkisiyle bir süre eşinin adını hatırlayamadı ve konuşamadı. Kızı ve eşinin kazadan yaklaşık 10 dakika önce pazara gitmek için evden ayrıldığını belirten Ramazan Yaşasın, ''10 dakika önce yanımdalardı, pazara gitmek için evden çıktılar. Ben de daha sonra yanlarına gidecektim'' dedi.

Meryem Yaşasın'ın cesedi otopsi için Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, otomobil sürücüsü Ahmet Maytap gözaltına alındı.
 

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.05.02 17:47 - Son Güncellenme: 2013.05.02 17:49 - HABER MERKEZİ
A