Öldüğü gün galası yapıldı

Öldüğü gün galası yapıldı

Hollywood, Güney Afrika'nın ilk siyah cumhurbaşkanı Nelson Mandela'yı yalnız bırakmadı.

2013.12.06 11:30 - Son Güncellenme: 2013.12.06 11:30 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Öldüğü gün galası yapıldı

 

Yıldızlar, efsanevi lider Mandela'nın ölüm haberinden sonra başsağlığı dileklerini paylaştılar. Harvey Weinstein tarafından piyasaya sürülen Mandela'nın biyografisi niteliğindeki film Mandela: Long Walk to Freedom'ın galası dün yapıldı. Mandela'nın hayatını anlatan film izleyenler tarafından takdir edildi.

Yapımcı Weinstein ''Film yapmanın ayrıcalıklarından biri de insanlığa büyük katkıda bulunmuş kişileri ölümsüzleştirme fırsatını elde etmek.''dedi. Nelson Mandela' nın hikayesinin ve bize bıraktığı mirasın bir parçası olduğumuz için kendimizi çok şanslı hissediyoruz.Tarihe geçen, böylesine büyük bir özgürlük savaşçısının hayatını ele alma ayrıcalığına sahip olmak bir onurdur. Başkan Mandela ile vakit geçirme şansını elde etmiş biri olarak, espri anlayışının da iyimserliği ve insanlığı kadar harika olduğunu söyleyebilirim.'' dedi.

Aktör Denzel Washington, Nelson Mandela bir arkadaş olarak çok onurlu ve mütevazi bir insandı.''dedi. Aynı zamanda ünlü sanatçılar Nelson Mandela'nın ölümü ile ilgili üzüntüsünü Twitterda paylaştı.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2013.12.06 11:30 - Son Güncellenme: 2013.12.06 11:30 - HABER MERKEZİ
A