Olaylı maça para cezası geldi Nedim Yücel dava açıyor!

Olaylı maça para cezası geldi Nedim Yücel dava açıyor!

Geçen hafta Bursa'da oynanan Frutti Extra Bursaspor -Beşiktaş maçının devre arasında yaşanan olayların faturası açıklandı. Basketbol Federasyonu, Ahmet Kandemir ile Nedim Yücel ve Frutti Extra Bursaspor'a para cezası verdi.

2021.10.14 21:11 - Son Güncellenme: 2021.10.14 21:11 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Olaylı maça para cezası geldi Nedim Yücel dava açıyor!

HABER MERKEZİ / BURSADA BUGÜN

ING Basketbol Süper Ligi'nde geçen hafta Bursa'da oynanan Frutti Extra Bursaspor -Beşiktaş maçının devre arasında yaşanan olayların cezaları açıklandı.
Karşılaşmanın devre arasında Beşiktaş Antrenörü Ahmet Kandemir ile Frutti Extra Bursaspor Genel Menajeri Nedim Yücel arasında başlayan sözlü tartışma ve itişme, tribünlere de yansımıştı.

Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu'nun yaptığı açıklamaya göre, Bursaspor'a ve adı geçen kişilere para cezası kesildi.
Buna göre, Frutti Extra Bursaspor'a 48 bin 750 lira, Bursaspor Genel Menajeri Nedim Yücel'e 18 bin 750 lira ceza verildi. Beşiktaş Antrenörü Ahmet Kandemir'e 35 bin lira ceza alırken Beşiktaş Basketbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş. görevlisi Mehmet Ali Akbaş'a da 35 bin lira para cezası kesildi.

"KANDEMİR, YÜCEL'E KÜFÜR ETTİ"

Maçın Gözlemcisinin, Ahmet Kandemir'in, Nedim Yücel'in annesine küfür ederek, olayları başlattığını raporunda resmen yazdığı ortaya çıktı.

NEDİM YÜCEL: DAVA AÇIYORUM

Frutti Extra Bursaspor Genel Menajeri Nedim Yücel, cezaların açıklanmasından sonra sosyal medya hesabından açıklama yaparak, Ahmet Kandemir'e dava açma sürecini başlattığını açıkladı.

DESTEK İÇİN CAMİAYA TEŞEKKÜR  ETTİ

Nedim Yücel'in açıklaması şöyle:
"Gözlemci raporunda ve disiplin kurulu bildirisinde olayın kaynağı ve gelişimi açıkça belirtilmiştir. Hukuki süreç de tarafımdan başlatılmıştır. Bu süre zarfında bana büyük destek olan tüm Bursaspor camiasına ve kulübüme sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Onurunuz onurumdur."

 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.10.14 21:11 - Son Güncellenme: 2021.10.14 21:11 - HABER MERKEZİ
A