Oktay Kaynarca'dan yeni bölüm açıklaması

Oktay Kaynarca'dan yeni bölüm açıklaması

Her hafta salı akşamı izleyici karşısına çıkan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekran macerasına verdiği araya devam ediyor. Dizinin yayın saatinde ATV kanalını açan izleyenler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yerine başka bir programlar karşılaşınca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta neden yok? sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. İzleyenlerin merakı sürerken dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'dan açıklama geldi. İşte, Oktay Kaynarca'dan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm açıklaması.

2020.01.22 01:19 - Son Güncellenme: 2020.01.22 01:20 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Oktay Kaynarca'dan yeni bölüm açıklaması

Sezon arası yapan birçok dizi ekranlara geri dönerken, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 4 haftadır yayınlanması izleyenlerin merakını arttırdı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm tarihi diziseverlerin gündeminde yer alırken beklenen açıklama Oktay Kaynarca'dan geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan oyuncu, dizinin yeni bölüm tarihini duyurdu. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman? İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümüyle ilgili bilgiler.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ BU HAFTA NEDEN YOK?

ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, bu hafta Fenerbahçe Kayserispor Ziraat Türkiye Kupası maçı nedeniye yayınlanmayacak. Dizinin yeni bölümü önümüzdeki hafta ekranlara gelecek.

OKTAY KAYNARCA'DAN 'YENİ BÖLÜM' AÇIKLAMASI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ın yeni bölümlerinin yayınlanmamasıyla ilgili sosyal medya hesabından şu açıklamalarda bulundu; özleyip severek bekleyen ve haklı olarak serzenişte bulunan seyircilerimize ve sorularına cevaben;

BİLİYORUZ MERAK VE SEVGİYLE HAFTALARDIR BEKLEDİĞİNİZ EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'A DÖRT HAFTA ARA VERİLDİ AMA BUNUN SEBEBİ BİZİM TATİL YAPMAMIZ, TATİL YAPMAK İSTEMEMİZ VS DEĞİL, BİZİM YANİ OYUNCULARININ İNSİYATİFİNDE GERÇEKLEŞEN BİR SÜREÇ DEĞİL, TAMAMEN SEZON ORTASINDA TELEVİZYONLARIN YAYIN POLİTİKALARIYLA İLGİLİ BİR SÜREÇTİR..YENİ BÖLÜM YAYIN TARİHİ OLAN 28 OCAK 2020 DE HER ZAMANKİ GİBİ ÇOK GÜZEL BİR BÖLÜMLE EKRANLARINIZDA OLACAK, ÇOK GÜZEL BİR SEZONU DAHA BERABER PAYLAŞACAĞIZ.. BİZ DE ÖZLEDİK, GÖRÜŞMEK ÜZERE..

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2020.01.22 01:19 - Son Güncellenme: 2020.01.22 01:20 - HABER MERKEZİ
A