Oktar'dan Deniz Baykal'a övgü
Kedicikleri ile program yapan Adnan Oktar Deniz Baykal'a canlı yayında övgüler yağdırdı.
2013.11.04 18:36 - Son Güncellenme: 2013.11.04 18:36 - Magazin - HABER MERKEZİ
CHP'de ulusalcı vekillerin başörtüsü yasağının devam etmesi konusunda eylem yapalım çağrısına Deniz Baykal'ın engel olduğu iddialarını yorumlayan Adnan Oktar şaşırttı.
Adnan Oktar bu iddialar üzerine Deniz Baykal için "Deniz Baykal aslandır, Çerkez koç yiğididir!" yorumunda bulunarak Baykal'a övgüler yağdırdı.
Adnan Oktar Deniz Baykal'ın dindar olduğunu söyleyerek "Beş vakit namazında müttaki ve son derece dürüst bir insandır. CHP eylem yapalım derse yani Allah esirgesin millet CHP'yi bitirir. CHP'yi yok etmek isteyenlerin fikri bunlar. CHP Sayın Kılıçdaroğlu'nun ve Sayın Baykal'ın kontrolünde çok iyi bir şekilde gelişiyor" dedi.
CHP ile yorumlarını sürdüren Oktar açıklamalarına şöyle devam etti: CHP laikliliğin koruyucusudur tabi ama böyle bir hareket CHP'yi siler. Başörtülü vekil girmek istiyorsa girsin Meclis'e çok ayıp. Hanımlara karışılmaz artık bu utanç bitsin.