ÖĞRENCİLERDEN MİLLETVEKİLİ ADAYINA SORU YAĞMURU

ÖĞRENCİLERDEN MİLLETVEKİLİ ADAYINA SORU YAĞMURU

Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Bursa milletvekili adayı İsmail Aydın, öğrencilerin sıkıntılarını dinledi.

2011.05.04 10:15 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
ÖĞRENCİLERDEN  MİLLETVEKİLİ ADAYINA SORU YAĞMURU

Vekil adayını soru yağmuruna tutan öğrenciler, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin şehir dışına çıkarılmasını istedi.
Propaganda faaliyetlerine devam eden AK Parti 8. sıra milletvekili adayı Aydın, Görükle ve sebze hali esnafını ziyaret etti. Görükle'de Aydın'ı gören bir grup öğrenci, vekil adayını soru yağmuruna tuttu. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gelen yabancı insanların öğrencileri rahatsız ettiğini söyleyen öğrenciler, hastanenin üniversite dışına çıkarılmasını istedi. Öğrenciler, Görükle'de kira ücretlerinin yüksek olduğunu ve siyasilerin buna el atması gerektiğini söyledi. Milli Eğitim Bakanı
Nimet Çubukçu'nun yurt dışından İngilizce öğretmeni getirileceğine dair sözlerini eleştiren öğrenciler, bu uygulamanın kendilerine haksızlık olacağını belirtti. Gençlerin sıkıntılarını dinleyen Aydın, "Öğrencilerimiz geleceğin aydınlarıdır. Sizler, sorunlarınızı bizlere söylerseniz, biz çözümü için gerekin yaparız" dedi. Öğrenciler, Aydın'dan daha sonra görüşmek üzere söz aldı.
Buradaki ziyaretinin ardından Görükle'deki yeni sebze halini ziyaret eden Aydın, esnafın sorunlarını dinledi. Hal yönetimini ziyaret eden Aydın, Hal Şube Müdürü Cevdet Özgür'den sebze ve meyvelerin hale giriş-çıkışları hakkında bilgi aldı. Türkiye'deki haller içinde sadece Bursa Kent Hali'nde bulunan gıda tahlil laboratuvarını da gezen Aydın, hal idaresini tebrik etti.
Bursa Kent Hali Sebze ve Meyve Komisyoncu Derneği Başkanı Mehmet Galip Toplan ise, yeni hal kanununda bazı eksiklikler olduğunu, yasanın yeniden düzenlenmesi gerektiğini söyledi. 

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2011.05.04 10:15 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A