"Ofsayt olmasın diye dua ettim"

"Ofsayt olmasın diye dua ettim"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 3-0'lık Atakaş Hataysapor galibiyeti sonrası Kerem Aktürkoğlu'nun golünü değerlendirdi.

2020.12.05 23:21 - Son Güncellenme: 2020.12.05 23:21 - Spor - HABER MERKEZİ
A
"Ofsayt olmasın diye dua ettim"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 3-0'lık Atakaş Hataysapor galibiyetini değerlendirdi ve son haftalardakik istatislerle ilgili olarak, "Son 3 maçtır hakikaten ortaya koyduğumuz iyi oyunlar var. Muhakkak keşkelerimiz, iyikilerimiz var ama oyuncularım kutlanacak iş yaptı. Kendilerine teşekkür ediyorum. 3 maçın bütün rakamlarında öndeyiz. Bu beni sevindiriyor" dedi.

Kendisinin Galatasaray'ın başındayken 1000. golün Diagne'ye, bir golcüye nasip olduğunu söyleyen Terim, "Hayırlı olsun. Büyük bir rakam, önemli bir rakam. Galatasaray'a ve bana da hayırlı olsun" diye konuştu.

Deneyimli çalıştırıcı, "Fazla gol atıp fazla pozisyona girip gol yemememiz de bizim için artı puan. Heyecanlı, maçlar seyrediyor bizim maçımızı seyredenler. Ben de kenardan bir Rize maçı kadar iyi oynamamasak da iyi oynayan ve domine eden bir takımdık. 3 maçta 60'a yakın şutumuz vardı. İsteyen, arzu eden, bunun için ne yapması gerektiğini bilen özellikle ön alan oyuncularımız bayağı pozisyona giriyorlar. Asıl olan 3 puan ama iyi bir oyunla veya hücum isteği, atak devamlılığı ve oyunu domine eden bir takım olmak ayrı bir zevk veriyor. Oyuncularımı kutluyorum. İnşallah böyle oynamaya devam ederler." diye konuştu.

"Oğulcan ve Kerem'e çok sevindim." diyen Terim, "Bir nesip jenerasyon ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Kerem de bunların içerisinde en genci ve geliş yeri belki kategori olarak diğerleri gibi değil ama çok yetenekli birisi. İyi bir genç. Ona çok sevindim. Gelip defanstan kesmesi için uyardım, doğru geldi. Doğru devam etti. Ona yakışır güzel bir gol geldi. Gol ofsayt olmasın diye dua ettim." dedi.
 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2020.12.05 23:21 - Son Güncellenme: 2020.12.05 23:21 - HABER MERKEZİ
A