Off-Road tutkunları nefes kesti

Off-Road tutkunları nefes kesti

Antalya'nın Alanya ilçesinde 2005 yılında faaliyete geçen ve geçtiğimiz haftalarda off road kulübünü kuran adrenalin tutkunları Gedevet yolu üzerinde özel olarak hazırlanan off-road parkurunda bir araya geldiler.

2013.10.14 12:36 - Son Güncellenme: 2013.10.14 12:36 - Spor
A
Off-Road tutkunları nefes kesti

 

Kurucu başkan Hasan Kola, başkan yardımcısı Ahmet Demirağ, sekreter Hüseyin Başusta, üyeler Adil Müftüoğlu, Mehmet Yılmaz ve Muzaffer Nural ve 40 üyeden oluşan Alanya Off Road Doğa Sporları Kulübü, Gedevet yolu üzerinde özel olarak hazırlanan off road parkurunda bir araya geldiler. Zorlu engellerle dolu parkurda performans sergileyen off road tutkunlarının gösterileri nefes kesti.

ZOR ENGELLERİ AŞAMAYAN ARKADAŞLARININ YARDIMINA KOŞTULAR

Çamurla dolu alanda ustalıklarını sergileyen kulüp üyeleri kimi zamanda zor engelleri aşamayınca devreye yine arkadaşları yetişti. Çelik halatlar yardımı ile birbirine bağlanan 4X4 ve bu spor için modifiye edilen araçlar saplandıkları çamurun içinden kurtarılarak, gösterilerine devam ettiler.

Amerika'dan tatil için Alanya'ya gelen ve gösteri düzenleneceğini haber alarak parkura gelen ziyaretçiler de gösterileri nefeslerini tutarak izlediler. Kulübün kurucu başkanı Hasan Kola, özel dizayn ettiği aracı ile parkura çıktığında izleyicileri adeta büyüledi. Gösteri sonrası açıklamada bulunan Hasan Kola, "Alanya Off Road Doğa Sporları Kulübü'nü kısa süre önce kurduk. Amacımız bu spor için uzun uğraşlar sonucu hazırladığımız şu anki pisti elimizden geldiği kadar genişleterek uluslararası hale getirmek olacak. Yaklaşık 40 üyesi bulunan derneğimize üye olmak için araç olması gerekmiyor. Doğa ve adrenalin tutkunu olan tüm dostlarımızın derneğimize üye olmalarını bekliyoruz" dedi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.10.14 12:36 - Son Güncellenme: 2013.10.14 12:36 - boş7
A