O teyze demek ki kuş avlıyormuş

O teyze demek ki kuş avlıyormuş

İçişleri Bakanı Muammer Güler, Gülsuyu'nda gözaltına alınan sapanlı teyzenin durumuna ilginç bir yorum yaptı.

2013.10.08 17:38 - Son Güncellenme: 2013.10.08 17:43 - Güncel
A
O teyze demek ki kuş avlıyormuş

İçişleri Bakanı Muammer Güler, Meclis'te gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bakan Güler, Maltepe ilçesi Gülsuyu semtinde uyuşturucu karşıtı yürüyüşte öldürülen Hasan Ferit Gedik'in cenaze törenine silahla katılanlarla ilgili Gülsuyu, Sultangazi ve Gazi Mahallesi'nde gerçekleştirilen operasyona ilişkin bilgi verdi.

'İKİNCİ BİR GAZİ OLAYI İÇİN ZORLADILAR'
5'i kadın 34 kişinin gözaltına alındığını belirten İçişleri Bakanı Güler, 'Orada provokasyon vardı, polisi üzerlerine çekip, kadınla, çocukla polisi karşı karşıya getirip, ölümlere sebebiyet verip, geçmişte yaşanan gazi olaylarının tekrarı planlanmıştı. Polis böyle bir oyuna gelmedi ama orada silah gösterisinde bulunan 9 kişinin kimlikleri ayrı ayrı tespit edildi, 3'ü gözaltına alındı. Diğerlerinin de yakalanması için gerekli çalışmalar yapılıyor. Kimsenin yaptığı yanına kalmaz, hele şehir içinde eşkiyalıkla, terör örgütü faaliyetleriyle bir yere varılması mümkün değil' dedi.

'TEYZE DEMEK Kİ KUŞ AVLIYORMUŞ'
Gezi'de sapanla polise taş atan, Maltepe olaylarında da elinde silah ve sopayla nöbet tutan 'Sapanlı teyze' Emine G.'ye de değinen Güler, 'Sapanı kime atıyordu teyze acaba, kuş mu avlıyordu? Demek ki kuş avlıyormuş' ifadelerini kullandı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.10.08 17:38 - Son Güncellenme: 2013.10.08 17:43 - Zeynep Çelik
A