O kupayı istiyoruz

O kupayı istiyoruz

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, düzenlediği basın toplantısında Erdoğan Arıca'yı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, "Benim için de çok önemli bir insandı. Antrenörlükte ilk olarak onun yardımcılığını yaptım. Kendisini kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken, Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı inşallah cennet olur" dedi.

2012.04.10 17:00 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor
A
O kupayı istiyoruz

Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam Perşembe günü akşamı Sivasspor ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasını değerlendirdi. Önemli bir karşılaşma oynayacaklarını ifade eden Ertuğrul Sağlam, "Bu sene kupada iddialıyız. Hedefimiz büyük, kupayı almak istiyoruz. Bu doğrultuda da çok önemli bir karşılaşma oynayacağız. Maçın hazırlıklarını yarın sabah yapacağımız antrenmanla tamamlayacağız. Gaziantepspor maçında ortaya çıkan görüntü, Sivasspor maçına olumlu olarak yansıyacaktır. Oyuncularımız da bu durumdan çok rahatsız oldular. İnşallah o günkü sıkıntıyı avantaja çeviririz ve bizim için çok önemli olan galibiyeti almak isteyeceğiz. Sivasspor iyi bir takım. Ortaya güzel, çekişmeli bir karşılaşma çıkacaktır" diye konuştu.

"OZAN İPEK'İ OYNATMAYACAĞIZ"
Takımda Ozan İpek'in sakatlığının devam ettiğini belirten Sağlam, "Her geçen gün iyiye gidiyor ama perşembe günü kullanabileceğimizi düşünmüyoruz. Onun dışında sakatlığımız yok. Adem, takımla antrenmanlara başladı. Onu son maç kullanamamıştık. Tam kadro olarak maça hazırlanacağız. Taraftarımızın da desteğiyle güzel bir mücadele ortaya koyacağız. Yarı finale yükselmeye çalışacağız" diye konuştu.

"MAÇ YOĞUNLUĞUNU BİR ŞEKİLDE TELAFİ EDERİZ "
Maç yoğunluğuna değinen Sağlam, "3 gün sonra yine Sivasspor ile maçımız var. Süper Final öncesi bizim açımızdan moral motivasyon oluşturacak bir karşılaşma. Sivasspor'un öne çıkan özellikleri var. Yarın yine kazanmak için oynayacağız. Karşımızda da o düşünce ile mücadele eden takım olacak. Bir taraftan kazanmak için oynarken, defansif anlamda da önlemlerimizi alacağız. Rakip de ofansif anlamda iyi oyunculara sahip, üretkenlik sergileyebiliyorlar. Biz de son haftalardaki ofansif futbolumuzu sonuçlara yansıttık. Sonuçta güzel, keyifli bir karşılaşma olacak. Rakibimiz erken oynar, biz geç oynarız, daha fazla dinlenecekler gibi bir sıkıntımız olmayacağı için dezavantaj oluşacaksa her iki takıma da oluşacaktır. Biz bunu bir şekilde telafi edeceğiz" şeklinde konuştu.
Süper Final Avrupa Ligi grubunu değerlendiren Sağlam, "4 takım da orada olmayı haketti. Hatta başka hakeden takımlar da vardı. Gaziantepspor, Karabükspor gibi. Kadro kaliteleri itibariyle ikinci yarıda gösterdikleri mücadelelerle onlar da hakettiler. Kayserispor orada olabilirdi. Ama futbolda birileri dönem dönem daha iyi oluyor. Bu sefer bu 4 takım orada olmayı haketti. Baktığımız zaman da gerçekten şampiyonluk grubundaki mücadeleler kadar bizim gruptaki mücadeleler de zevkli ve çekişmeli geçecektir" dedi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.04.10 17:00 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Zeynep Çelik
A