Nusret'li 'son akşam yemeği' tablosuna gözaltı!
Ürdün'de, Son Akşam Yemeği tablosuna photoshopla eklediği kasap Nusret'e İsa'nın yemeğini tuzlatan bir gazeteci gözaltına alındı. Muhammed el Wakeel'in altı ay ila üç yıl hapis cezası alabileceği belirtiliyor.
2018.12.14 13:45 - Son Güncellenme: 2018.12.14 13:46 - Dünya - HABER MERKEZİAl Wakeel News adlı haber sitesini yöneten Muhammed el Wakeel'in yayınladığı fotoğrafta, kasap ve şef Nusret Gökçe, Leonardo da Vinci'nin 'Son Akşam Yemeği' tablosunda İsa ve havarilerinin arkasına geçmiş halde görünüyor. Gökçe, meşhur 'tuzlama' hareketi ile İsa'nın yemeğini tuzluyor.
Ürdün basınına göre, el Wakeel'in bu fotoğrafı yayınlaması sonrasında çok sayıda Hıristiyan ve Müslüman rahatsız olduğunu dile getirirken, polis de 'dinler arası çatışmayı kışkırtmak' suçlamasıyla gazeteciyi gözaltına aldı. El Wakeel ise görseli yayından kaldırıp özür diledi. Ürdün'de Hıristiyanlar nüfusun yaklaşık yüzde 7'sini oluşturuyor.
Öne Çıkan Galeriler
Öne Çıkan Videolar
-
00:49
-
00:31
-
00:39
-
03:09
-
00:11
En Çok Okunanlar
- Bursa Mudanya'ya güzellik katacak proje!
- UEDAŞ duyurdu: Bursa'da elektrikler...
- BURULAŞ yeni ray projesi için testleri...
- Bursa'ya iki yeni öğrenci yurdu müjdesi!
- Bursa İnegöl'de alacak verecek kavgasında...
- Bursa'da hava sıcaklığı 3 katına çıkıyor!
- Bursalılar dikkat! Türkiye'nin en ucuz...
- Bursa'da 7 araç bir birine girdi!
- Bursa'da 17 yaşındaki Yunus, evlerinin...
- SSK ve Bağ-Kur emeklisinin gözü Meclis'te
- Bursa'da o yollar trafiğe kapanıyor!
- Orhangazi ve İznik'in ortak acısı! Eczacı...
- Otomobilin çarpması sonucu metrelerce...
- Bursa Emniyet Müdürlüğü açıkladı! Çok...
- Bursa'da sular kesilecek: 20 Ocak BUSKİ su...