NOSTALJİK KONSERLER GELİYOR

NOSTALJİK KONSERLER GELİYOR

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından çehresi yenilenen Cumhuriyet Caddesi, Büyükşehir Belediyesi Bandosu, Mehter Takımı konseri ve Karagöz-Hacivat gösterileriyle renklendi.

2011.05.26 17:05 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
NOSTALJİK KONSERLER GELİYOR

Büyükşehir Belediyesi'nin Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nin çehresini değiştirecek yatırım bölgelerinden olan nostaljik tramvay çalışmalarının sürdüğü Cumhuriyet Caddesi, birbirinden güzel gösterilerle de cazibe merkezi haline geldi. Büyükşehir Belediye Bandosu'nun birbirinden popüler şarkılarla eğlenceli bir konser verdiği caddede, Bursa'nın simgelerinden olan Karagöz ve Hacivat'ın canlandırıldığı gösteri de vatandaşları adeta kahkahaya boğdu. Öte yandan Bursa Mehter Takımı da özel marşları seslendirerek, Bursalılara keyifli dakikalar yaşattı.
Bursa'daki değişime her alanda şahit olduklarını ifade eden vatandaşlar da kentin merkezinde yayalara açık hale getirilen mekanı cazibe merkezi olarak şehre kazandıran Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiler. Vatandaşlar, nostaljik tramvay uygulamasının da Bursa'ya ve hanlar bölgesine hareketlilik getireceğini ifade ettiler.
Nostaljik tramvay, 28 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00'de yapılacak törenle hizmete başlayacak.
 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.05.26 17:05 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A