Noel'i kana buladılar

Noel'i kana buladılar

ABD'de binlerce insanın ziyaret ettiği alışveriş merkezini basan maskeli bir saldırgan etrafa ateş açtı. 2 kişiyi öldüren kamuflaj kıyafetli zanlı polis tarafından vurularak durduruldu.

2012.12.13 08:56 - Son Güncellenme: 2012.12.13 08:57 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Noel'i kana buladılar

ABD'nin Oregon eyaletinde bir alışveriş merkezinde silahlı saldırı meydana geldi. Her gün 15 bin kişinin ziyaret ettiği Portland'daki alışveriş merkezinin Noel alışverişi yüzünden iyice kalabalık olmasını fırsat bilen bir kişi elindeki tüfekle ortalığı kan gölüne çevirdi. Happy Valley'de yüzüne beyaz bir maske takıp, kamuflaj kıyafetinin üzerine kurşun geçirmez yelek giyen saldırgan alışveriş merkezinin girişinde etrada en az 60 el ateş etti

22 kalibrelik silahla

Gizemli saldırgan iki kişiyi öldürdü bir kişiyi de yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri saldırganı vurup öldürerek etkisiz hale getirmeyi başardı. 22 kalibrelik bir silahla ateş açan saldırganın neden ateş açtığına dair bir soruşturma açıldı. Alışveriş merkezinin içinde güvenlik gerekçesiyle mahsur kalan bazı ABD'lilerin fenalaştığı kaydedildi. Cesedi alışveriş merkezindeki bir dükkanın önünde bulunan saldırganın kimliğinin tespit edildikten sonra soruşturmanın derinleştirileceğini bildirildi.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2012.12.13 08:56 - Son Güncellenme: 2012.12.13 08:57 - HABER MERKEZİ
A