Nobre'ye teşekkür etti, Necati'ye ise...
A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Necati Ateş'in milli takım kadrosuna alınmaması konusunda açıklamada bulundu.
2012.11.13 10:41 - Son Güncellenme: 2012.11.13 10:42 - Spor - HABER MERKEZİ
A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Necati Ateş'in milli takım kadrosuna alınmaması konusunda açıklamada bulundu.
Eskişehirspor'da gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Necati'nin kendileri için önemli bir futbolcu olduğunu ifade eden Avcı, "Necati Ateş benim oyuncum ve kendisi de milli takım havuzunda bulunuyor. Milli Takım'ın ihtiyacı olduğu zaman göreve çağrılır." dedi.
Mert Nobre'nin A Milli Takım'da oynama isteği konusunda sadece "Kendisine teşekkür ederiz" ifadesini kullanan Avcı, "Nobre'yi milli takımda düşünür müsünüz" sorusunu cevapsız bıraktı.
Abdullah Avcı, Danimarka maçının bir hazırlık maçı olmasına rağmen kendileri açısından manevi bir öneminin bulunduğunu ve buna göre tüm güçleri ile mücadele edeceklerini söyledi. Avcı ayrıca 2014 Dünya Kupası Eleme Grubu'ndan çıkacaklarına inançlarının da yüksek seviyede olduğunu ifade etti.