Nilüfer Lions Kulübü ve Yardım Gönüllüleri bir araya geldi...

Nilüfer Lions Kulübü ve Yardım Gönüllüleri bir araya geldi...

Lions 118-K Yönetim Çevresinde Kentimizde yaptıkları çeşitli faaliyet ve yardımlarla adlarından sıkça bahsettiren Nilüfer Lions Kulübü ve Yardım Gönülleri Derneği , Kent Meydanı AVM içerisinde yer alan Kahve Dünyası'nda ortak aktivitesiyle ilgili basın toplantısı düzenledi.

2014.01.22 10:31 - Son Güncellenme: 2014.01.22 10:35 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Nilüfer Lions Kulübü ve Yardım Gönüllüleri bir araya geldi...

Yardım Gönülleri ve Nilüfer Lions Kulübü ortaklığında  kentimizde  17 Mart 2014  Pazartesi günü, Engelsiz Hayatlar Projesi  kapsamında  Kadınlar  Matinesi  adlı oyun  oynanacaktır. Kürşat Başar , İlhan Şeşen ve Metin Uca'nın  başrolünde sergilenecek olan oyun  Tayyare  Kültür  Merkezi'nde  saat 20.00'de  sahnelenecek.
'Üç Yürek El Ele Projesi'nde  seslerinin  gür çıktığını anlatan Yardım Gönülleri Başkanı İpek Özcan,  17  Mart  günü gerçekleştirilecek  organizasyon hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. Bursa'da yaşayan herkes, kendisini 15 Eylül 2011 tarihinde başlayan  'Üç Yürek El Ele Projesi'nin  içerisinde bulduğunu . Bu yürekler bir anda bin yürek olduğunu söyledi.
ENGELSİZ NAĞMELERİN DEVAMI
Özcan "Bin yürek, engellileri özgürleştirmek gibi tek bir amaçta birleşti. 'Engelliler üretiyor' terapi atölyesinde çok hoş eserler ortaya çıktı. Bu gün burada  aynı konsepte aynı dayanışma içerisinde tekrardan bir araya geldik. Emir Malcıoğlu, Yasemin Kınav ve Yusuf  Oralı 'nın ürettiği proje Engelsiz Nağmelerin devamını  17 Mart 2014  Pazartesi günü, Engelsiz Hayatlar Projesi  kapsamında  Kadınlar  Matinesinde  devam edecek. Kürşat Başar , İlhan Şeşen ve Metin Uca'nın katılımıyla sergilenecek olan  oyunumuz ,Tayyare  Kültür  Merkezi'nde  sahnelenecek ve  bu organizasyonumuza tüm kent gönüllülerini bekliyoruz. Buradan kazanacağımız bütçe ile 'Engelliler üretiyor' terapi atölyemizi daha da güzelleştirip, daha da büyütüyoruz  " dedi.
"BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ"
Yardım Gönüllüler olarak sosyal sorumluluk projeleri içerisinde yer almaya önem verdiklerini kaydeden Özcan, 'Üç Yürek El Ele' ve benzer projeleri misyon olarak benimsediklerini dile getirerek şunları söyledi :"Bursa'nın böyle bir şeye gerçekten  böyle güzel bir organizasyona ihtiyacı var olduğunu gördük ve Zeynep  arkadaşım ile bir araya gelerek ,Nilüfer Lions Kulübü iş birliği ile biz bu  organizasyonu büyütelim , tam teşekküllü  hale getirelim  dedik. İş ve cemiyet hayatında tanınmış bireylerin ve engellilerin bir araya gelerek toplumda duyarlılık oluşturması amaçlıyoruz. Engelsiz Hayatlar Projesi kapsamında yürüteceğimiz tüm organizasyonlarda artık ,Nilüfer Lions'un desteği ve gönüllüğü ile projelerimize imza atacağız. Artık  aynı kalbin ortaklığında projelerimizi yürüteceğiz "diye konuştu.
GENGÖRÜ "GÜZEL BİR PROJEYE İMZA ATACAĞIZ"
Nilüfer Lions  Kulübü Başkanı  Zeynep Gengörü ise, "Nilüfer Lions Kulübü olarak sosyal aktivite ve  katılarak destek vermek istiyoruz. Yardım Gönüllüleri'nde  başkanlık  yapan arkadaşım  İpek Özcan'dan  böyle bir teklif geldiğinde, hiç tereddüt etmeden kulüp  arkadaşlarımız ile kabul ettik. Kulübümüzün yaklaşımıda çok güzel oldu. Zaten engelliler ilgili sosyal etkinlik ve aktiviteler ile ilgili hizmetler , Lionsların  birinci görevlerinden biridir. Dolayısıyla  bu proje bizim içimize sindi ve bir destek verilebilir, bir  katkı koyula bilir olduğunu gördük. 'Engelliler üretiyor' terapi atölye gelişmesinde  bizimde ufak  da olsa bir yardımız olursa  çok mutlu olacağız. Bu organizasyonda Yardım Gönüllüleri  ile ortak olmaktan son derece mutluyuz. Güzel bir proje olacağından eminiz , bütün Bursa'nın bize destek olmasını  bekliyoruz" ifadelerini kullandı. ERSEL NALBANT

Nilüfer Lions Kulübü ve Yardım Gönüllüleri bir araya geldi...

İLGİLİ GALERİ

Nilüfer Lions Kulübü ve Yardım Gönüllüleri bir araya geldi...

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2014.01.22 10:31 - Son Güncellenme: 2014.01.22 10:35 - HABER MERKEZİ
A