NİLÜFER EĞİTİM KURUMLARI AVRUPA DİL ÖDÜLÜ FİNALİNDE

NİLÜFER EĞİTİM KURUMLARI AVRUPA DİL ÖDÜLÜ FİNALİNDE

Bursa Özel Nilüfer Eğitim Kurumları uluslararası başarılarıyla kendinden söz ettirmeye devam ediyor.

2011.05.04 11:22 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Eğitim - HABER MERKEZİ
A
NİLÜFER EĞİTİM KURUMLARI AVRUPA DİL ÖDÜLÜ FİNALİNDE

Özel Nilüfer Safvet İlköğretim Okulu, İngilizcede uyguladığı "Yabancı Dili Yaşayarak Öğreniyorum" adlı eğitim modeliyle Bursa ve İnegöl'deki ilköğretim okulları içinde Avrupa Dil Ödülü saha araştırmasında finale kalan tek okul oldu. Okul, geçen yıl da aynı yarışmada Avrupa Dil Ödülü Teşvik Belgesi kazanarak İngilizce eğitimindeki kalitesini göstermişti.
Süreç hakkında bilgi veren Okul Müdürü Bayram Yayla, "Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Ulusal Ajansın bir program dâhilinde denetlediği projeler ön elemeden geçtikten sonra finale kalıyor. Biz de okul olarak uyguladığımız eğitim projesiyle yüzlerce proje arasından finale kalarak İngilizce eğitimindeki kalitemizi bir kez daha ispatlamış olduk. Finale Türkiye genelinden sadece 28 proje kalabildi. Ulusal Ajans ve Avrupa Birliği'nden 11 Mayıs 20011 günü okula gelecek ekip projeyi bizzat yerinde denetleyecek" dedi.
Yayla şöyle devam etti: "Öğretmenlerimiz birçok yeniliğe imza atarken bunların sonuçlarını da hep beraber görmekteyiz. İngilizce dil eğitiminde bizim uyguladığımız yöntem ve tekniklerle birlikte metotlarımızın da ne kadar başarılı olduğu geçen yıl Avrupa Birliği Dil Ödülü Teşvik Belgesini alarak göstermiş olduk. Bu sene Avrupa Dil Ödülü'nü alıp Avrupa Dil Bayrağını okulumuza ve Bursa'mıza kazandırmak istiyoruz" diye konuştu. 

Diğer Eğitim Haberleri için tıklayın


2011.05.04 11:22 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A