Nilüfer'e Hawaii'den kardeş şehir

Nilüfer'e Hawaii'den kardeş şehir

ADB Hawaii Eyalet Valiliği hükümet temsilcisi Barbara Fischlowitz-Leong, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazlı Yazgan'ı ziyaret etti.

2013.04.19 10:20 - Son Güncellenme: 2013.04.19 10:21 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Nilüfer'e Hawaii'den kardeş şehir


Nilüfer Kaymakamlığı'nın ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından desteklenen engelli bireylerin yönetime dahil edilmesi ile ilgili projesi kapsamında Bursa'ya gelen ABD Hawaii Eyalet Valiliği hükümet temsilcisi Barbara Fischlowitz-Leong, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazlı Yazgan'ı makamında ziyaret ederek görüş  alışverişinde bulundu. Nazlı Yazgan, engelli bireylere teknoloji kullanımı konusunda yardımcı olan federal sivil toplum kurumunun başkanlığını da yapan Barbara Fischlowitz'e Nilüfer Belediyesi'nin yaşlılar ve engellilere yönelik uygulamalarını anlattı. Nilüfer Belediyesi'nin genel yapısı hakkında da bilgiler veren Yazgan, Barbara Fischlowitz-Leong'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti  dile getirdi.
Hawaii Valiliği İl Özürlüler İletişim Noktası Başkanlığını da yapan Barbara Fischlowitz, Nilüfer Belediyesi'nin engellilere yönelik çalışmaların örnek çalışmalar olduğunu belirterek Hawaii Eyaleti Honolulu Belediyesi ile kardeş şehir ilişkisi kurulmasına yönelik teklifte bulundu. Fischlowitz, Kardeş şehir ilişkisi kurulması için hükümet adına Honolulu Belediyesi ile görüşeceği söyleyerek, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Nazlı Yazgan'ın misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2013.04.19 10:20 - Son Güncellenme: 2013.04.19 10:21 - HABER MERKEZİ
A