Nilüfer'de Radio Moscow konseri

Nilüfer'de Radio Moscow konseri

Üç kişiden oluşan blues-rock grubu Radio Moscow, 4-7 Mart tarihleri arasında Türkiye'de dört şehirde mini bir turneye çıkıyor. Grup turne kapsamında "Dünya Sesleri Nilüfer'de" konserleri çerçevesinde, 5 Mart Salı günü Nilüfer Belediyesi'nin organizasyonu ile Nazım Hikmet Kültürevi'nde sahne alacak.

2013.02.28 11:35 - Son Güncellenme: 2013.02.28 11:37 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Nilüfer'de Radio Moscow konseri

 


Müzik hikayesi bir evin garajında yapılan kayıtlarla başlayan ancak kısa sürede özel bir hayran kitlesine sahip olan Radio Moscow, 2007'de yayınlanan ilk albümlerinden sonra ikişer yıl aralıkla çıkardıkları albümleriyle müzik otoritelerinin beğenisini kazandı.
Son albümleri "3&3 Quarters"ı geçtiğimiz sene müzikseverlerle buluşturan Radio Moscow, yıllar içerisinde 60'ların güçlü gitar sound'unu yakalamayı ve bunu genç nesile sevdirmeyi  başardı. Grup özellikle Jimi Hendrix'i andıran müzik stilleriyle beğeniyle takip edilmeye devam ediliyor.
Radio Moscow bu kez StageArt organizasyonuyla dört gün boyunca Türkiye'nin dört farklı şehrini dolaşarak sesini daha geniş bir kitleye duyurmaya hazırlanıyor. 4 Mart'ta Ankara'da başlayacak olan turne, 5 Mart günü saat 20.00'de Bursa'da Nazım Hikmet Kültürevi'nde düzenlenecek konser ile devam edecek. Nilüfer Belediyesi'nin organizasyonu ile düzenlenen konserin biletleri Uğur Mumcu Sahnesi, Nazım Hikmet Kültürevi ve Konak Kültürevi gişelerinde satışa sunuldu. Bilet ücretleri ise tam 10 TL, indirimli 7.5 TL.
 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2013.02.28 11:35 - Son Güncellenme: 2013.02.28 11:37 - HABER MERKEZİ
A