Nilüfer'de 150 çocuk erkekliğe ilk adımını attı

Nilüfer'de 150 çocuk erkekliğe ilk adımını attı

Nilüfer Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen etkinlikle 150 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.

2012.09.05 11:47 - Son Güncellenme: 2012.09.05 11:48 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Nilüfer'de 150 çocuk erkekliğe ilk adımını attı

Cha Cha Restorant'ta düzenlenen sünnet yemeğine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Yardımcıları Turgay Erdem, Ali Karamık, Recep Tanlak, CHP Bursa Milletvekilleri Sena Kaleli ve İlhan Demiröz, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin, Nilüfer Belediye Meclis üyeleri ile sponsor firmaların temsilcileri katıldı. Sünnet olan çocuklarla aileleri, Başkan Mustafa Bozbey ve davetliler tarafından kesilen pastanın ardından büyük mutluluk yaşadı. Erkekliğe ilk adımını atan çocuklar kurulan oyun gruplarında gönüllerince eğlenirken, Başkan Mustafa Bozbey ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. 
Nilüfer Belediyesi olarak her yıl aynı coşkuyu yaşamanın mutluluğunu dile getiren Başkan Mustafa Bozbey, "Nilüfer Belediyesi sosyal projeleriyle her kesimin ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyor. Bugün de son derece önemli bir organizasyonla 150 çocuğumuzun sünnet mutluluğunu paylaşarak ailelerine bu mutlu gönüllerince yaşama imkanını sağladık. Umarım vatanına, ailesine hayırlı bir evlat olarak yetişecek olan bu çocuklarımız, ülkemizin de yarınları olacak" dedi.  
         CHP Bursa Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Sena Kaleli de sünnet olan çocukları ve ailelerinin anlamlı gününü kutlayarak, güzel bir organizasyona imza atan Nilüfer Belediyesi'ne de teşekkür etti.
Gecede Başkan Bozbey, şölene destek veren Acıbadem Bursa Hastanesi, Rentıp, Bursa Medicabil Hastanesi, Esentepe Tıp Merkezi, Hayat Hastanesi, Eker Süt Ürünleri, Mavi Balon, Cha Cha Restorant, Mustafa Koç Organizasyon, Şef Organizasyon yetkililerine birer teşekkür plaketi sundu. Sünnet olan çocuklara da Nilüfer Belediyesi tarafından günün anısına çeşitli armağanlar verildi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2012.09.05 11:47 - Son Güncellenme: 2012.09.05 11:48 - HABER MERKEZİ
A