Nilüfer Belediyesi "Tiyatro" turneye çıktı

Nilüfer Belediyesi "Tiyatro" turneye çıktı

Bursa Nilüfer Belediyesi 'Tiyatro', tiyatro izleyicisinden büyük beğeni alan "Eşeğin Gölgesi" isimli oyunla turneye çıktı. Oyun ilk olarak Bandırma'da izleyici ile buluştu.

2015.05.29 09:38 - Son Güncellenme: 2015.05.29 09:38 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Nilüfer Belediyesi "Tiyatro" turneye çıktı

Nilüfer Belediyesi  "Tiyatro" başarılı geçen sezonun ardından şimdi de turnede tiyatro meraklıları ile buluşuyor. Sezon boyunca Bursa'da büyük ilgi gören, İstanbul'da da iki defa izleyici ile buluşan  "Eşeğin Gölgesi" isimli oyun  14 Haziran'a kadar  farklı kentlerde  izleyiciler karşısına çıkacak. 
Ali Düşenkalkar'ın yönettiği, Haldun Taner'in yazdığı  oyun ilk olarak Bandırma'da sahnelendi. 26. Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm  Festivali'nde  açık havada  sahneye konan oyun,  soğuğa rağmen   büyük ilgi gördü. Oyuncular oyun sonunda ayakta alkışlandı.  Bandırma Belediye Başkanvekili Zerin Eken de  sahnede Yönetmen Ali Düşenkalkar'a plaket vererek tüm oyuncuları kutladı.

Haldun Taner'in 100. doğum yılı anısına Nilüfer Belediyesi  "Tiyatro"  tarafından sahneye konan "Eşeğin Gölgesi"  30 Mayıs'ta Keşan, 31 Mayıs'ta Uzunköprü, 1 Haziran'da  Babaeski, 2 Haziran'da  Kırklareli, 10 Haziran'da  Ayvalık, 11 Haziran'da Edremit, 12- 13 Haziran'da  Dikili , 14 Haziran'da da  Bornova'da  tiyatroseverlerin karşısına çıkacak. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2015.05.29 09:38 - Son Güncellenme: 2015.05.29 09:38 - HABER MERKEZİ
A