Nil Erkoçlar'ın durumuna Haydar Dümen yorumu

Nil Erkoçlar'ın durumuna Haydar Dümen yorumu

Haydar Dümen, ameliyatla erkek olan Nil Erkoçlar'ın durumuyla ilgili değerlendirmede bulundu.

2013.02.26 13:23 - Son Güncellenme: 2013.02.26 13:23 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Nil Erkoçlar'ın durumuna Haydar Dümen yorumu

Sürpriz bir kararla ameliyat olarak cinsiyet değiştiren ünlü oyuncu Nil Erkoçlar, bir anda Türkiye'nin gündemine oturdu. Göğüslerini aldıran Erkoçlar, adını da Rüzgar olarak değiştirdi.

"SEKSTEN HAZ ALAMAZ"

Bu konuyla ilgili Nil Erkoçlar'ı eleştirenler kadar sahip çıkanlar da oldu. Posta gazetesinde cinsellik üzerine okur sorularını yanıtlayan Haydar Dümen de Nil Erkoçlar'ın durumunu yorumladı.

Bu zamana kadar bu ameliyatı olanların pişman olduğunu belirten Haydar Dümen şu ifadelere yer verdi; "Cinsiyet değişim vakaları üzerinde 1970'den beri çalışıyorum. Bu kişiler cinsel açıdan erkek olamıyor. Seksten haz almaları da imkansız. Pişman olanlara çok rastladım. Alınan hormonlar ruh dengesini de olumsuz etkiliyor. Kişinin tek kazancı var; mavi nüfus kağıdıyla psikolojik açıdan rahatlamak. Keşke Nil bu ameliyatı olmasaydı."

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2013.02.26 13:23 - Son Güncellenme: 2013.02.26 13:23 - HABER MERKEZİ
A