Nihat A serbest 7 zanlı tutuklu

Nihat A serbest 7 zanlı tutuklu

İşadamı Ahmet Şireci'nin kaçırılmasıyla ilgili mahkemeye çıkarılan 8 zanlıdan, çetenin elebaşı olduğu iddia edilen Nihat A, serbest bırakıldı, 7 zanlı tutuklandı

2013.12.06 09:47 - Son Güncellenme: 2013.12.06 09:47 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Nihat A serbest 7 zanlı tutuklu

 

İşadamı Ahmet Şireci'nin, Gaziantep Adliye Sarayı'na bir kilometre mesafede aracının önü kesilerek kaçırılmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında yakalanan 8 şüpheli, İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından sevk edildikleri adliyede özel olarak görevlendirilen bir başsavcıvekili ve iki cumhuriyet savcısından oluşan ekip tarafından sorgulandı.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı'ndaki sorguları sırasında, suçlamaları kabul etmeyen ve aralarından çetenin elebaşı olduğu iddia edilen Nihat A'nın da bulunduğu 8 zanlı, tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Zanlılardan çetenin elebaşı olduğu öne sürülen Nihat A, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı, diğer zanlılar Nedim O, Metin O, Ozan T,  Adil T, Urfi O, Erkan S. ve Hacı K, ''suç amacıyla örgüt kurmak, örgütü üye olmak, örgütsel faaliyetler kapsamında silahla adam kaçırmak, fidye istemek, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak, cebir ve şiddet uygulayarak korku salıp yağma yapmak'' suçlarını işledikleri iddiasıyla tutuklandı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.12.06 09:47 - Son Güncellenme: 2013.12.06 09:47 - HABER MERKEZİ
A