Nihan Büyükağaç, yeni rolünü anlattı

Nihan Büyükağaç, yeni rolünü anlattı

Nihan Büyükağaç, yeni rolü 'Sibel'i ve yakında izleyici ile buluşacak olan Seni Çok Bekledim'i anlattı: "Sibel küllerinden yeniden doğacak, mücadeleci bir kadın izleyeceğiz..."

2020.12.26 13:18 - Son Güncellenme: 2020.12.26 13:18 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Nihan Büyükağaç, yeni rolünü anlattı

Skala Yapım ve DNZ Film imzalı "Seni Çok Bekledim"in başarılı oyuncusu Nihan Büyükağaç, sette büyük bir uyum yakaladıklarını söyledi: Sete severek, isteyerek gitmek önemli. Ekiple birbirimizi çok sevdik, uzun süredir birlikte çalışıyormuş gibiyiz.

"Senaryoda beni en çok etkileyen Sibel'in yıllardır aradığı oğlu için yaşadıkları oldu. Sibel, çok zor bir hayat yaşamış, çok ezilmiş, yanlış kararlar vermiş fakat asıl mücadelesi yeni başlıyor. Küllerinden doğacak bir kadın izleyeceğiz."

Yetenekli oyuncu, büyük bir merakla beklenen diziyi şöyle anlattı. Yaşadığımız bütün denk gelişlerin bir sebebi var. Kararlarımızın, tercihlerimizin, eğer iç sesimizi dinlersek bizi doğru yerlere götüreceğini bazen unutuyoruz, biz işte dizide bunu anlatacağız.

Yakında Star ekranlarında izleyici ile buluşacak dizinin oyuncu kadrosunda; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Damla Makar gibi başarılı isimler yer alıyor.  

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2020.12.26 13:18 - Son Güncellenme: 2020.12.26 13:18 - HABER MERKEZİ
A