Netflix rakibi Amazon Prime Video Türkiye'de 2 ay ücretsiz!

Netflix rakibi Amazon Prime Video Türkiye'de 2 ay ücretsiz!

Netflix'in en büyük rakibi olan Amazon Prime Video, Türkiye'deki kullanıcılarının karşısına yeni bir kampanya ile çıktı. Amazon Prime Video'yu ücretsiz kullanmak için haberimize göz atın.

2021.01.19 09:02 - Son Güncellenme: 2021.01.19 09:04 - Teknoloji
A
Netflix rakibi Amazon Prime Video Türkiye'de 2 ay ücretsiz!

Amazon, geçtiğimiz yıl Türkiye pazarına resmi olarak girmişti. Amazon, 2020'nin sonlarına doğru ise Amazon Prime servisini TL cinsinden Türkiye'ye sunmuştu. Ücretsiz kargo gibi bir çok avantajları olan Prime servisinde, Netflix'in rakibi olan Amazon Prime Video da yer alıyor. Binlerce dizinin yer aldığı Amazon Prime Video, bugün Türkiye'deki kullanıcılara özel 2 ay ücretsiz oldu.

Bildiğiniz gibi Amazon Prime'a üye olduğunuzda size 1 ay ücretsiz deneme sunuluyor sonrasında ise aylık 7.90 TL ödemeniz gerekiyordu. Amazon bunu Mastercard sahiplerine özel olarak ücretsiz denemeyi 2 aya çıkardı. Eğer Amazon Prime üyeliğinizi ilk defa başlatırken Mastercard kullanırsanız deneme süreniz otomatik olarak 2 ay tanımlanlanıyor.

Kampanya 15 Ocak-15 Mart 2021 tarihleri arasinda ilk kez Amazon Prime üyesi olanlara özel olacak. Daha önceden Türkiye veya başka bir ülkede Amazon Prime üyeliği olanlar kampanyadan faydalanamayacak.

Ayrıca bu kampanya Akbank, Denizbank, Fibabanka, Garanti BBVA, ING, QNB Finansbank Mastercard logolu banka ve kredi kartları, HSBC, Kuveyt Türk Katılım Bankası ve Vakıfbank Mastercard logolu kredi kartları için geçerli olacak.

İlk 30 gün Amazon Prime deneme üyeliği kapsamında kartınıza hiçbir ücret yansıtılmayacak, ikinci ay yansıyan ücret olan 7.90 TL, bir sonraki ayın ilk 5 iş günü içinde kartınıza iade edilecek.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2021.01.19 09:02 - Son Güncellenme: 2021.01.19 09:04 - Gülcan Tekin
A