Nebahat Çehre isyan etti: Ayda 100 bin TL...

Nebahat Çehre isyan etti: Ayda 100 bin TL...

Nebahat Çehre, önceki gün doktor kontrolüne geldiği Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Usta oyuncu, güneyde yazlık bölgelerde yükselen kira fiyatlarına isyan etti.

2021.05.15 10:21 - Son Güncellenme: 2021.05.15 10:24 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Nebahat Çehre isyan etti: Ayda 100 bin TL...

Ayağının şiştiğini ve bu nedenle fizik tedaviye geldiğini belirten Türk sinemasının başarılı ismi Nebahat Çehre, pandemide evde oturmaktan sıkıldığını söyledi.

77 yaşındaki oyuncu, "Doktora geldim. Ayağım şişiyor, fizik tedaviye giriyorum. Herkes gibi evdeyim. Evde oturmak tabii sıkıyor, asosyal oluyorsunuz, dostlarınızla olamıyorsunuz. Bir şansım var şehir içinde büyük bir sitede oturuyorum. Orada geniş bir yürüyüş alanım var, idare ediyorum" dedi.

Milliyet Cadde'nin haberine göre, henüz tatil planı yapmadığını dile getiren Çehre, koronavirüs pandemisi döneminde güneyde yazlık bölgelerde kiralık ev fiyatlarının artmasından dert yandı.

"Yazlık yerlerde fiyatlar, fırlamış daire parası neredeyse. Yazlık yerlerdeki evlere ayda 100 bin TL istiyorlar. Ne fırsata çevrilmiyor ki o çevrilmesin. Maalesef öyle. Bayramda planım yok, dostlarıma gidiyorum. Gidecek yerler var ama yasak durumlarına göre. Benim yazlığım yok, en güzel yazlık arkadaşın yazlığı, en güzel tekne arkadaşın teknesi. En iyisi bu. Eğer gidersek tabii" açıklamasını yaptı.

Ekranda olmayı özlediğini ancak klasik evde oturan anne rollerinden bıktığını vurgulayan Nebahat Çehre, bu nedenle projeleri geri çevirdiğini söyledi.

"Ben de özledim ama o ekrana artık bir kararla çıkıyorum. İstediğim, bana uyan tarzda rol çıkarsa ekrana döneceğim, yoksa bu şartlarda dönmeyi düşünmüyorum. Değişik karakter istiyorum. Klasik o anne tipinden çıkmak istiyorum tabii anne yaşındayım, o anlamda söylemiyorum...

Biz yaşta kadınların toplumda ne kadar faydalı olan meslekleri var değil mi? Klasik evde oturan anne, gelini ve oğluna hakimiyet kuran anneden artık bıktım. Sıra dışı roller istiyorum. Beğensem de beğenmesem de zaman geçsin diye bütün dizileri izliyorum."

Nebahat Çehre, "son dönemde takipçisi çok olan isimlere dizilerde daha fazla rol verildiği" yorumuna farklı bir bakış açısı getirip, dizi ve sinema sektöründe yakışıklı ya da güzelliğe rağbet edildiği tespitinde bulundu.

"Türkiye'de ya yakışıklı olacaksın ya da güzel olacaksın. O zaman bütün kapılar açılıyor. Bu durum oldum olası var. Oyunculuğun okulu olmadığı için ancak koçlardan alanlar, akıllı insanlar kendini yetiştiriyor, dansına kadar eğitimin alıyorlar. Bu belli oluyor, geldikleri yeri hak ediyorlar. Düzen bu."

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.05.15 10:21 - Son Güncellenme: 2021.05.15 10:24 - HABER MERKEZİ
A