Ne Messi ne de Ronaldo! Alexander Sörloth, İspanya'da imkansızı başardı
Ülkemizde bir dönem Trabzonspor forması da giyen Alexander Sörloth, Atletico Madrid'de tarihe geçti. Real Sociedad karşısında 11 dakikada hat-trick yapan Norveçli oyuncu, 30. dakikada da 4. golünü kaydederek inanılmaz bir performans gösterdi.
2025.05.10 23:57 - Son Güncellenme: 2025.05.10 23:57 - Spor - MYNET
İspanya La Liga 35. haftasında Atletico Madrid, sahasında Real Sociedad ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya Alexander Sörloth performansıyla damga vurdu.
11 DAKİKADA HAT-TRİCK YAPTI
Norveçli Alexander Sörloth; 7, 10 ve 11. dakikalarda attığı gollerle hat-trick yaptı. 3 golün ardından 30. dakikada yine sahneye çıkan Sörloth, takımını 4-0 öne geçirdi ve öngörülemez bir performansa imza attı.
LA LİGA TARİHİNE GEÇTİ
29 yaşındaki forvet oyuncu ayrıca, La Liga tarihinde bir maçın ilk 11 dakikasında hat-trick yapan ilk oyuncu oldu.