''Ne Fenerbahçe ne Galatasaray sadece Bursa''

''Ne Fenerbahçe ne Galatasaray sadece Bursa''

Romanyalı şarkıcı Inna, 51. Uluslararası Bursa Festivali'nin kapanış konserini verdi.

2012.07.03 23:03 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
''Ne Fenerbahçe ne Galatasaray sadece Bursa''

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle düzenlenen ve 12 Haziran tarihinde başlayan 51. Uluslararası Bursa Festivali'nin son konseri Dünyaca ünlü Romanyalı şarkıcı Inna tarafından Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda verildi.

"KARA GÖZLÜ ÇİNGENEM"İ TÜRKÇE SÖYLEDİ
Kentte ilk kez sahne alan Inna, şarkılarını Bursalılarla paylaştı. Zaman zaman dinleyicilerin de şarkılara eşlik ettiği konserde, Inna seyircileri Türkçe selamlayarak ve ''Kara gözlü çingenem'' adlı şarkıyı Türkçe seslendirerek sürpriz yaptı.

"NE FENERBAHÇE NE GALATASARAY, SADECE BURSA"
Bursa'dan çok memnun kaldığını ve Türkiye'deki en iyi dinleyicinin burada olduğunu söyleyen Inna, şarkıları ve sahne şovlarıyla seyirciyi coşturdu. Seyircilerin ''Bursa'' tezahüratından sonra Inna, ''Ne Fenerbahçe ne Galatasaray sadece Bursa'' deyince büyük alkış aldı. Eski ve yeni parçalarını Bursalı izleyicileri için seslendiren Inna, yaklaşık iki saat sahnede kaldı.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2012.07.03 23:03 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A