Naz Elmas'tan 'evlilikte kriz' iddiasına cevap!

Naz Elmas'tan 'evlilikte kriz' iddiasına cevap!

Bu yıl 16'ncısı gerçekleşen Contemporary İstanbul, Tersane İstanbul'da kapılarını açtı. Sergiye iş, sanat ve cemiyet dünyasından çok sayıda isim katıldı. Etkinlikte objektiflere yansıyan Naz Elmas, muhabirlerle sohbet etti. Naz Elmas, evliliklerinde kriz yaşadıkları yönünde çıkan haberlere cevap verdi.

2021.10.08 14:27 - Son Güncellenme: 2021.10.08 14:30 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Naz Elmas'tan 'evlilikte kriz' iddiasına cevap!

Habertürk'te yer alan habere göre; ünlü oyuncu, "16. Contemporary çok başarılı. Özellikle burada olması heyecan verici. Bizim de burada bir standımız var" şeklinde konuştu.

Yeni projeleri hakkında açıklama yapan Elmas, "YouTube kanalımda bir sanat programım var. Hem onlarla ilgili bir program yapacağım, hem de gezme şansı bulacağım.

Her şey çok şahane olmuş. Projeler var ama aralarından birini seçebiliyorsunuz, uyarlama... Bu kadarını söyleyebilirim" dedi.

'BU HABERLER HEP ÇIKAR'

Oyuncu, iş insanı eşi Erol Özmandıracı ile evliliklerinde kriz olduğu iddialarına da yanıt verdi: Bu haberler hep çıkar. 'Çocuk ne zaman oluyor?' haberleri de çıkar. Bunlar klasik şeyler, öyle bir şey yok.'

2019'da nikah masasına oturan Naz Elmas ile Erol Özmandıracı, geçtiğimiz sene Bebek'te görüntülenmişti. Bir mekandan el ele çıkarken objektiflere yansıyan ikili, gazetecilerin sorularını yanıtlamıştı.

Ünlü çift, "Evliliğimiz gördüğünüz gibi çok güzel gidiyor. Yazıldığı gibi herhangi bir kavga ya da tartışma yok. Çok mutluyuz" ifadelerini kullanmıştı.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.10.08 14:27 - Son Güncellenme: 2021.10.08 14:30 - HABER MERKEZİ
A