Nascar'da yine kazalar vardı

Nascar'da yine kazalar vardı

Amerika Birleşik Devletlerinde en çok beğenilen motorsporlarından birisi olan Naskar'a yaşanan kazalarla birlikte 71 yaşındaki sporcu damgasını vurdu.

2013.07.15 22:51 - Son Güncellenme: 2013.07.15 22:52 - Spor
A
Nascar'da yine kazalar vardı

 

Kuzey Amerika'nın önde gelen otomobil sporu organizasyonu NASCAR, otomobil yarışlarında dünyanın en gelişmiş teknoloji altyapısını kurmak için HP çözümlerini tercih etti. Yeni işbirliği anlaşması çerçevesinde Resmi Teknoloji Ortağı olarak son teknoloji ürünü çözümleri NASCAR'ın hizmetine sunacak olan Hp, otomobil sporlarında inovasyonu hızlandıracak. Bu bağlamda yine Hp'nin katkılarıyla hizmete giren Taraftar ve Medya Etkileşim Merkezi'ni (FMEC) ek özelliklerle geliştirecek olan NASCAR, basın-yayın, televizyon ve sosyal medyada en güncel haberlerin hedef kitleye gerçek zamanlı olarak iletilmesini sağlayacak. Otomobil sporlarına yeni bir soluk getirmek amacıyla Hp Müşteri Rehberlik Programına katılan NASCAR, Hp'nin gelecekte geliştireceği yenilikçi teknolojilere erken erişim sağlayacak. Hp portföyündeki tüm ürün ve hizmetlere ilk elden erişen NASCAR, motor sporlarını teknoloji inovasyonuyla geliştirme hedefini gerçekleştirmeye yönelik bütün avantajlara sahip olacak. NASCAR Satış Direktörü Jim O'Connell, konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi: "24 saat habercilik, yeni içerik sağlama modelleri ve sosyal medya, otomobil sporları hayranlarının gelişmeleri takip ederek etkileşime girme biçimlerini değiştiriyor. Hızla büyüyen sosyal medya segmentinde Taraftar ve Medya Etkileşim Merkezi'ni Hp işbirliği ile hayata geçiren NASCAR bu alanda büyük bir başarıya imza atmıştı. NASCAR'ın Hp ile yeni bir düzeye taşıdığı ilişki, en yeni teknolojilerden yararlanarak otomobil yarışlarında çıtayı yükseltmemizi sağlayacak."

HP, NASCAR ile Haziran 2012'de işbirliğine giderek FMEC sistemini kurdu. Hp portföyündeki İnteraktif Medya Komuta Merkezi çözümüne dayanan FMEC, NASCAR'ın medya ilişkilerindeki başarısında anahtar rol üstlenen entegre teknolojiler sunuyor. FMEC Hp'nin sunucular, monitörler, Hp Autonomy analiz uygulamaları yazılımı ve yönetilen hizmetlerden oluşan tam kapsamlı hizmet ve ürün portföyünü kullanıyor. NASCAR, FMEC aracılığıyla müşteri duygu analizi yazılımından yararlanarak güncel haberler ile popüler konuları anında tespit ediyor ve bu bilgiyi doğru iş kararlarına dönüştürüyor.

HP Medya ve Eğlence Sektörü İletişim Çözümleri Kuzey ve Güney Amerika Grubu Başkan Yardımcısı Charles Salameh, NASCAR'la gelişen işbirliğini şöyle değerlendirdi: "Dünyanın en geniş seyirci kitlesine sahip otomobil sporları organizasyonu olan NASCAR'ın dünya çapındaki hayranlarına merak uyandıran ve doyurucu bir deneyim sunmak için inovasyonlarını sürdürmesi ve bu amaçla en yeni teknolojilerden yararlanması gerekiyor. Bu alanda gerektiği kadar kapsamlı bir ürün ve hizmet portföyüne erişim sunabilen tek şirket olarak Hp, NASCAR'la birlikte çalışarak otomobil sporlarında inovasyonun teşvik edilmesi ve hızlandırılmasına destek verecek."

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.07.15 22:51 - Son Güncellenme: 2013.07.15 22:52 - Zeynep Çelik
A