MUYAD Başkanı Keçici'den Mudanya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İlhan'a ziyaret

MUYAD Başkanı Keçici'den Mudanya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İlhan'a ziyaret

Mudanya ve Köyleri Dayanışma Derneği (MUYAD) Başkanı ve Esentepe-Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sahip Keçici, Mudanya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Tahammül İlhan'ı ziyaret etti.

2021.07.06 15:59 - Son Güncellenme: 2021.07.06 16:10 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
MUYAD Başkanı Keçici'den Mudanya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İlhan'a ziyaret

SEMA ÜSTÜNTAŞ / BURSADA BUGÜN

Mudanya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'ne bağlı esnafları ve Olağan Genel Kurul öncesi aday olan Başkan Tahammül İlhan'ı ziyaret eden MUYAD Başkanı Sahip Keçici, "Sizlere şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyoruz ve teşekkür ediyoruz. Yaptıklarınızı da yapacaklarınızı da biliyoruz. Mudanya ve Köyleri Dayanışma Derneği olarak her zaman arkanızdayız" dedi.

''GÖREN GÖZ KILAVUZ İSTEMEZ''

MUYAD Başkanı Keçici, ''Gören göz kılavuz istemez. Bu yönetim rahmetli Sayın Emir Ali Usta döneminin devamıdır. Allah rahmet eylesin bundan sonra da sayın Emir Ali Usta yönetimi gibi devam edecek. Esnaf; işini, doğruyu, eğriyi bilir, herkesi de tanır. 35 yıllık siyasi hayatımda ben hiç bedava konuşmadım. Emir Ali Usta zamanında derneği hiç yalnız bırakmadı. Açılışlarımızda yanımızda bulundu, ağabeylik yaptı. Onun döneminde sizler de vardınız. Sizlere hayırlı uğurlu olsun demek için geldik. Allah nasip ederse tekrar hayırlı olsun ziyaretine geleceğiz. Sağ olun, var olun'' şeklinde konuştu.

''ESNAF İŞİNİ BİLİYOR''

Aday olan Mudanya Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Tahammül İlhan'sa, ''Rüzgar alıp fırtına satıyorlar. Esnaf işini biliyor. Kimin ve neyin ne olduğunu da biliyor. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyoruz. Bu zamana kadar ne yaptıysak, şu an ne yapıyorsak bundan sonra da aynı şeyleri yapacağız. Esnafımız zor durumda olduğunda yanında olacağız aynı zamanda esnafımız işini büyütmek istediğinde yine yanında olacağız. Bizim vaatlerimiz bunlar'' ifadelerini kullandı.

Öte yandan MUYAD Başkanı Keçici, Mudanya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin ardından, İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanlığı'nda Başkan Hüseyin Hatipoğlu'yla da bir araya geldi.

İkili görüşmede gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.07.06 15:59 - Son Güncellenme: 2021.07.06 16:10 - HABER MERKEZİ
A