Müteahhitlere GEMDAŞ'tan destek

Müteahhitlere GEMDAŞ'tan destek

Gemlik Müteahhitler Derneği yöneticileri ziyaretlerini sürdürüyor.

2012.05.22 11:30 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Müteahhitlere GEMDAŞ'tan destek

Dernek Başkanı Hamza Aygün ve yönetim kurulu üyeleri Ferhat Kurt, Murat Çakır ve Şerif Oğur'dan oluşan heyetle GEMDAŞ'ı ziyaret etti. GEMDAŞ İşletme Müdürü Atakan Üstündağ tarafından karşılanan dernek yöneticileri karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.
Müteahhitlerin alt yapı sıkıntılarını anlatan Dernek Başkanı Hamza Aygün, yeni yapılan inşaatlara alt yapı hizmetinin gelmesinde gecikmeler yaşandığını belirtti. Aygün, bu gecikmenin önüne geçilebilmesi için inşaat ruhsatı alan müteahhitlerin dernek olarak düzenlenecek bir bilgilendirme formuyla GEMDAŞ'a müracaat edileceğini, bu sayede GEMDAŞ'ın da gerekli planlamayı yaparak zamanında altyapı hizmetinin verilebileceğini kaydetti.
GEMDAŞ İşletme Müdürü Üstündağ da bu çözümün gayet makul olduğunu, derneğin kendilerine verecekleri formlar aracılığıyla alt yapı programına şekil vereceklerini ifade etti.
Üstündağ, Gemlik Müteahhitler Derneği'nin bu çözüm tekliflerinin hem GEMDAŞ, hem müteahhitler, hem de abone olacak Gemliklilerin işini kolaylaştıracağını belirtti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2012.05.22 11:30 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A