Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar'dan yeni yıl mesajı! (ÖZEL HABER)

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar'dan yeni yıl mesajı! (ÖZEL HABER)

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, 2020 yılında gerçekleştirdiği projeleri anlatırken, 2021 yılında gerçekleştirmek istediği projelerini Bursada Bugün'e anlattı. Mehmet Kanar, "Bu süreçte 5 sene içerisinde hedeflediğimiz bir sürü projeyi 1 senede başlatma şerefine nail olduk. Özellikle 2019 yılında seçime girerken içme suyu projesine istinaden alt yapı projemize Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından kanalizasyonun eklenmesi bizi çok mutlu etti. Eklendikten sonra içme suyu alt yapısına çok yakın bir zamanda o projeler de sahada uygulanmaya başladı. İlçemizin birkaç farklı yerinde kazılar olmaya başladı ve içme suyu alt yapısı şu anda değişiyor" dedi.

2020.12.25 08:31 - Son Güncellenme: 2020.12.25 08:59 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar'dan yeni yıl mesajı! (ÖZEL HABER)
04:57 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar'dan yeni yıl mesajı! (ÖZEL HABER)

İLGİLİ VİDEO

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar'dan yeni yıl mesajı! (ÖZEL HABER)

GÜLNAME PAÇA / BURSADA BUGÜN

Bursada Bugün Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Yılmaz ve Genel Yayın Yönetmeni Yaman Kaya, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar ile makamında bir araya geldi. Başkan Kanar, 2020'de gerçekleştirdiği projelerden bahsederken yeni yıl mesajı vermeyi de unutmadı.

"BUNDAN SONRA MUSLUKLARIMIZDAN İÇME SUYUNU İÇMEYE BAŞLAYACAĞIZ"

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, "2020 yılı hepimiz için zor bir yıl oldu. Pandemi sebebiyle ön görülemeyen bir sürü badireler atlatıyoruz. Sevindirici olan aşının bulunması. Bu umutla yaşıyoruz. İnşallah ilçemizin ve ülkemizin 2021 yılı aşının gelmesiyle birlikte pandemi sürecinden kurtulduğumuz bir yıl olacak. 2020 yılı baya sancılı geçti. Bu süreçte 5 sene içerisinde hedeflediğimiz bir sürü projeyi 1 senede başlatma şerefine nail olduk. Özellikle 2019 yılında seçime girerken içme suyu projesine istinaden alt yapı projemize Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından kanalizasyonun eklenmesi bizi çok mutlu etti. Eklendikten sonra içme suyu alt yapısına çok yakın bir zamanda o projeler de sahada uygulanmaya başladı. İlçemizin birkaç farklı yerinde kazılar olmaya başladı ve içme suyu alt yapısı şu anda değişiyor. Bu çok gurur verici bir olay çünkü seçime girdiğimizde iki büyük projemiz vardı. Bunlar biri içme suyu alt yapısının değişmesi, diğeri de aşevinin, gıda bankasının, giysi bankasının ve barınma evinin olmasıydı. Böylece 5 yıl içerisinde vaat ettiğimiz projeler yerine gelmeye başladı. Bundan sonra musluklarımızdan içme suyunu içmeye başlayacağız. Ben proje olurken halkımıza söylemiştim. Muhakkak ki sularımız kesilecek, yollarımız bozulacak ve çeşitli sıkıntılar yaşayacağız demiştim. Oldu da. Bunun için özür diliyorum. Ama bu zahmet 100 yıl boyunca bize rahmet olarak geri dönecek. Sonraki nesiller bize dua edecek. Ayrıca bu yıl içerisinde tarımsal projelerimiz de hayata geçti. İlçemizde domates ve biberin muazzam başkenti olmamıza rağmen, artık para yapmaması ve ürün değerlenmemesinden dolayı Tarım Müdürlüğümüz tarafından alternatif ekimlerin olduğu zamanlar oldu. Bu demo alanlarla birlikte ilçemiz 2021 yılında çok daha farklı ürünlere, yaban mersini ve bamya gibi ürünlere kavuşacak" ifadelerine yer verdi.

"BİZİM İŞİMİZ HİZMET GÜCÜMÜZ MİLLET"

Başkan Kanar, "2021 yılında Türkiye' 5 taneden bir tanesi olan, Türkiye'nin en büyük nitelikli Millet Bahçesi ile ilçemiz yapım aşamasına geçiyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan proje 1-2 yıl içerisinde bitecek. Burada bir sürü koşu alanları ve bisiklet alanları gibi projelerimiz olacak. İlçemiz rekreasyon alanlarına kavuşacak. Bizim işimiz hizmet gücümüz millet. Ben biliyorum ki ilçe halkımız dostlarına, kardeşlerine, abilerine güveniyor. Belediyelerine bütün desteklerini veriyorlar. Biz de güvenlerini boşa çıkarmıyoruz. Anketler yapıyoruz. İlçe halkımızla beraber çok mutluyuz. Umarım 2021 yılı da çok daha mutlu geçer. Allah ülkemiz, milletimiz ve tüm İslam âlemi için mutlu bir yıl nasip etsin. Sağlık, sıhhat ve huzur içinde bir yıl diliyorum herkese" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.12.25 08:31 - Son Güncellenme: 2020.12.25 08:59 - HABER MERKEZİ
A