Mustafa SandaL 'O Ses Türkiye'yi bırakıyor mu?

Mustafa SandaL 'O Ses Türkiye'yi bırakıyor mu?

O Ses Türkiye'nin üçüncü sezonunda Mustafa Sandal'ın jüri üyeliğini bırakacağı konuşuluyor.

2013.07.15 12:25 - Son Güncellenme: 2013.07.15 12:25 - Magazin
A
Mustafa SandaL 'O Ses Türkiye'yi bırakıyor mu?

Hülya Avşar, Mustafa Sandal, Murat Boz ve Hadise'nin jüri üyesi olduğu 'O Ses Türkiye'nin eylül ayında başlayacak olan 3'üncü sezonunun yeni jüri üyesi Ebru Gündeş oldu.
Gündeş'in gelişiyle birlikte, programın lokomotifi olarak gösterilen Mustafa Sandal'ın jüri üyeliğinden ayrılacağı öğrenildi. Adım attığı her işten astronomik ücretler alan Ebru Gündeş'in gelişi diğer jüri üyelerini de hareketlendirdi.

GİZLİ ANLAŞMA
Gündeş'in kendilerinden daha fazla ücret alıp almayacağını merak eden jüri üyeleri kendi aralarında kulis yapmaya başladı. "Böyle işlerde hiçbir zaman star stardan daha fazla almaz" şeklinde konuştukları öğrenildi. Ancak kulislerde Ilıcalı ile Ebru Gündeş arasında gizli bir anlaşma yapıldığı konuşuluyor.

ACUN NEDEN EBRU GÜNDEŞ'İ TERCİH ETTİ
Acun Ilıcalı, 'O Ses Türkiye' jürisi için neden Ebru Gündeş'i tercih ettiğini şöyle açıkladı: "Ebru Gündeş, aile yapısı ve yaşantısıyla çok takdir ettiğim biri. Acun Medya olarak bir projemizde yer vermek istiyorduk, kısmet bugüneymiş. Ebru'nun bize katılması beni çok mutlu etti. Çok yakında bir sürprizim daha olabilir"

YETENEK SİZSİNİZ'E TAZE KAN
Öte yandan Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği Yetenek Sizsiniz'in jürisi de değişti. Sergen Yalçın iki sezondur yer aldığı yarışmaya veda etti. Eser Yenenler 'Yetenek Sizsiniz' yeni jüri üyesi oldu.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2013.07.15 12:25 - Son Güncellenme: 2013.07.15 12:25 - boş7
A