MUSTAFA KESER'DEN TALK SHOW GİBİ KONSER

MUSTAFA KESER'DEN TALK SHOW GİBİ KONSER

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konserde sahne alan Mustafa Keser, Bursalılara keyifli bir gece yaşattı. Söylediği şarkılarla hayranlarını mest eden sanatçı, yaptığı esprilerle de salonu kahkahaya boğdu

2011.05.25 13:00 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
MUSTAFA KESER'DEN TALK SHOW GİBİ KONSER

Bursa Büyükşehir Belediye Orkestrası Türk Sanat Müziği Bölümü İcra Heyeti, usta sanatçı Mustafa Keser´i konuk etti. Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Orhangazi Salonu'nda düzenlenen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserin ilk bölümünde Türk Sanat Müziği Bölümü İcra Heyeti, birbirinden güzel eserleri seslendirdi. Konserin ikinci bölümünde ise usta sanatçı Mustafa Keser sahne aldı. Konserine duygusal parçalarla başlayan Keser, ilerleyen bölümlerde ise temposunu artırdı. Salonu dolduran hayranlarını da şarkılarına ortak ederek dev bir koro oluşturan Keser, her şarkı arasında yaptığı espriler ve anlattığı fıkralarla izleyenlerini kahkahaya boğdu.
Sahneyi de etkili bicinde kullanan sanatçı, yere oturup duygusal parçalarını seslendirirken, eline aldığı kemanla mini bir resital yaptı. Daha sonra sahneden inen sanatçı, şarkılarını hayranlarının arasında söyledi. Bir taraftan şarkı söylerken bir taraftan da hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektiren sanatçı, seyirciler arasında gezerek salonun tamamına ayak basmayı başardı.
Hayranlarına keyifli bir gece yaşatan sanatçıya TRT Sanatçısı Şenol Dinleyen ve Büyükşehir Belediye Orkestrası Şube Müdürü Hakan Gökay Sarıoğlu tarafından çiçek verildi. 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2011.05.25 13:00 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A