MUSTAFA ERDOĞAN, İDDİALARA AÇIKLIK GETİRDİ

MUSTAFA ERDOĞAN, İDDİALARA AÇIKLIK GETİRDİ

Mustafa Erdoğan iddialara basın açıklamasıyla yanıt verdi.

2011.03.01 14:25 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
MUSTAFA ERDOĞAN, İDDİALARA AÇIKLIK GETİRDİ

Mustafa Erdoğan dansçısıyla birlikte olduğu eşi Gülben Ergen'i aldattığı yönündeki iddialara böyle yanıt verdi;

01 Mart 2011 tarihinde (bugün) bir gazetede şahsım, ailem ve temsil ettiğim kurumumla ilgili asılsız, çirkin ve gerçeklerle uzaktan yakından ilgisi olmayan bir habere ilişkin bu zamana kadar özel hayatımla ilgili medyada yer almama prensibime rağmen bir açıklama yapma zorunluluğu duydum.

Bugüne kadar toplum değerlerine ve benim dünya duruşuma aykırı pek çok haber veya yoruma, basın özgürlüğü açısından herhangi bir sözlü, yazılı veya hukuki cevap hakkı kullanmamıştım. Ancak bugünkü haber, ahlak dışı bir üslupla yayınlanmakla kalmamış, bırakın basın meslek ilkelerini, insan haklarına aykırı bir yaklaşım sergilemiştir.

Hiçbir iyi niyeti ve hoşgürüyü hak etmeyen bu tutum karşısında sessiz kalmak, sadece benim değil, eşimin, çocuklarımın, ailemin ve Anadolu Ateşi'ndeki emek sahiplerinin hak etmediği bir tepki olurdu. Bu nedenlerle, haberi yayınlayan gazeteye ilişkin avukatım aracılığıyla hukuki hakkımı aramak üzere bir süreç başlattığımı belirtmek isterim. Bugüne kadar bu ve benzeri haberlere ilişkin göstermiş olduğum toleransın, sabır ve sinir sınırlarını zorladığını ve bu habere imza atanları vicdanlarına havale ettiğimi söylemek isterim.

Saygılarımla,

Mustafa Erdoğan 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2011.03.01 14:25 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A