Mustafa Denizli Fatih Terim'den korktu

Mustafa Denizli Fatih Terim'den korktu

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Mustafa Denizli'ye "Rize'ye gitmeye cesaret edenler Fatih Terim'in karşısına çıkmaya cesaret edemedi" sözleriyle göndermede bulundu.

2013.04.15 11:33 - Son Güncellenme: 2013.04.15 11:34 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Mustafa Denizli Fatih Terim'den korktu

 AMK'nın haberine göre, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan, yine çok tartışılacak bir açıklama geldi. Beşiktaş Gelişim Grubu'nun düzenlediği toplantıya katılan Orman, sezon başında teklif yaptıkları ancak ret yanıtı aldıkları, sezon ortasında ise PTT 1. Lig ekibi Çaykur Rizespor'u başına geçen Mustafa Denizli hakkında sert bir yorum yaptı. İsim vermeden Denizli'yi eleştiren Beşiktaş Başkanı, "Çaykur Rize'ye gitmeye cesaret edenler Fatih Terim'in karşısına çıkmaya cesaret edemedi" diyerek siyah-beyazlılara son şampiyonluğu kazandıran tecrübeli çalıştırıcıya göndermede bulundu.

'İşini yapamayan gider'
Orman'ın sert sözlerinden Samet Aybaba da nasibini aldı. "İşini iyi yapamayan kim varsa gidecek, ben de dahil" sözünü dün de tekrarlayan Fikret Orman, "Samet hoca işini iyi yaptı mı sorusuna?" ise "Sezon sonu gelsin o zaman görürüz" yanıtını verdi. Sezon sonunda futbol şubesinin başına birinin geleceğini belirten Orman, "Bu kişi yerli de olabilir yabancı da. Teknik Direktör değil, futbol direktörü olacak" dedi. Fikret Orman'ın diğer satır başları ise şöyle:

-Şan Öktem Tesisleri için sözlü onay alındı. Eğitim Tesisi olarak Doğa Koleji ile anlaşıldı.

-Aidatları yükselteceğiz, blokaj koyacağız. Girişi 5.bin TL'ye çıkarıyoruz. Denetleme ve Disiplin Kurulu'nun iç tüzüklerini hazırlayacağız. Ne, neden niçin yapılıyor bilinecek.

-Borcu 580 milyon TL ile aldık. Mayısta 300 milyonlu rakamlara çekeceğiz inşallah.

-Beşiktaş'ı dava eden hiç kimse bir daha kulüp ile çalışamayacak. Menajerlik şirketleri de dahil. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.04.15 11:33 - Son Güncellenme: 2013.04.15 11:34 - HABER MERKEZİ
A