Mustafa Cengiz: Falcao ile ilgili her şey olabilir

Mustafa Cengiz: Falcao ile ilgili her şey olabilir

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz Radamel Falcao ve Fatih Terim'in gördüğü kırmızı kart hakkında açıklamalarda bulundu.

2020.12.23 15:47 - Son Güncellenme: 2020.12.23 15:48 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Mustafa Cengiz: Falcao ile ilgili her şey olabilir

Mustafa Cengiz'in açıklamaları şu şekilde;

Bankalar Birliği ile görüşmele devam ediyor. Sıkı bir süreç. Henüz imzalar atılmadı. Biz Galatasaray olarak her konuda gerçekten şeffaf davranıyoruz. Mahremiyetin ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Biz şeffafız. Diğer kulüplerde bunu örnek alsın.

'DEVRE ARASI HER ŞEY OLABİLİR'

Bazen bir kişiyi alıyorsunuz müthiş oynuyor. Bazen yerini değiştiriyorsunuz olmuyor. Falcao haysiyetli, onurlu bir çocuk. Kendisine çok dikkat ediyor. Ben her anlamda Galatasaray'a katkıda bulunacağını düşünüyorum. Dünya çapında bir oyuncu, dünya çapında bir karakter. Gereğini yapacaktır. Zaten iyi çalışıyor. Onun, Galatasaray'ı zor duruma düşürmeyeceğine inanıyorum. Ocak ayında gider mi, kalır mı bilmiyorum. Devre arasında Falcao ile ilgili her şey olabilir.

FATİH TERİM'İN KIRMIZI KARTI

Hocamız Fatih Terim, Türkiye'nin yetiştirdiği en büyük teknik direktör. Kimse üstüne alınmasın. Hocamız kimseye saldırmadı ki. Hatta maçtan sonra rakibi kutladı, rakip kaleci 'İmparator' diyerek fotoğraf çektirdi. Hocamızın Karagümrük maçında yaşadıkları, bazı emsalleri düşününce ve değerlendirince çok masum.

'BİZ KESİNLİKLE HOCAMIZLA BERABERİZ'

Kendiniz birtakım şeylerden medyumluk yapmayın. Futbol ne kadar güzelleşirse bizim açıdan o kadar güzel olur. Futbolda bir sürü emsal var, "hakem öldürenler" gibi. Hocamızın yaptığı onların yanında çok daha az. Her şey meydanda, kayıt altında. Bazı şeyler açıklama ile olmaz. Ne açıklama yapacağız? Biz kesinlikle hocamızla beraberiz. Spor kamuoyuna saygı duymak gerekir. Açıklamaların değeri de aynı. Bir şeyi çok açıklarsanız bunu öldürürsünüz, marjinal değer düşer.

'HAKEMLERLE İLGİLİ KÖTÜ ŞEYLER OLDU'

Herkese Allah en güzelini versin. Dosya Disiplin Kurulu'na bile gitmemiş. Bu ülkede hakemler adına bizimle ilgili kötü şeyler oldu. "Hakemler de insandır" dediler. Yanlış taç vermiş, penaltı vermiş diye 2 hakemin hayatını bitirdiler. Bir hakemin elinde kırmızı kart düştü, oyuncu hakeme kırmızı kartı gösterdi diye 3. hakemin de hayatını bitirdiler. Penaltımızı da vermediler. Hakem kasıtlı mı yaptı? Hayır.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2020.12.23 15:47 - Son Güncellenme: 2020.12.23 15:48 - HABER MERKEZİ
A