MÜSİAD Bursa'dan Osmangazi Kent Konseyi'ne ziyaret

MÜSİAD Bursa'dan Osmangazi Kent Konseyi'ne ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi heyeti, Osmangazi Kent Konseyi'ni ziyaret etti. Ziyarette, Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi'nin, Bursa turizmine katkısı masaya yatırıldı.

2020.01.18 11:44 - Son Güncellenme: 2020.01.18 11:44 - Bursa Bölge
A
MÜSİAD Bursa'dan Osmangazi Kent Konseyi'ne ziyaret

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri,  Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Erol Bodur ve kent konseyi yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Ziyarette iki kurum arasındaki işbirliği konuları konuşulurken, ana gündem maddesi Osmangazi ve Bursa'nın tanıtımının yanı sıra turizm alanında birlikte yapılabilecek çalışmalar oldu.

Ziyarette konuşan Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Erol Bodur, Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi'nin Bursa'ya özdeşleşen bir mekan olduğunu söyledi. Erol Bodur, önümüzdeki dönemde konsey olarak yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verirken, bu çalışmalarda MÜSİAD Bursa Şubesi'nin de desteğini görmek istediklerini dile getirdi.

Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Erol Bodur nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerine, üstlendikleri görevlerde başarılar dileyen MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ise Osmangazi'nin Bursa'nın kalbi konumunda olduğuna işaret etti.

Bursa denildiğinde akla ilk olarak Ulu Camii, Yeşil, Emirsultan, Tophane, Muradiye, tarihi Kızık köyleri gibi lokasyonlar geldiğini hatırlatan Alpay, "Artık Osmangazi Belediyesi'nin şehre kazandırdığı Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi de Bursa'yla anılan mekanların başında geliyor ve şehrimize çok yakıştı. Bu başta saydığım tarihi mekanların yanında müzemiz de kendine özel bir yer edindi. Biz de inşallah önümüzdeki ayın ilk yönetim kurulu toplantısının akabinde MÜSİAD'lı işadamları olarak müzemizi ziyaret edeceğiz. Bu yapıyı şehrimize kazandıran belediyemize teşekkür ediyoruz" dedi.

Alpay, birlikte yapılacak çalışmalarla şehrin tanıtımına katkılar sunmaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.01.18 11:44 - Son Güncellenme: 2020.01.18 11:44 - Ali Yaşar
A