Muratpaşa'da şampiyonluk için geri sayım

Muratpaşa'da şampiyonluk için geri sayım

Muratpaşa Belediyesi'nde antrenör Birol Ünsal, "Üsküdar Belediyesi'ni İstanbul'da daha önce yenmeyi başarmıştık. Yine yenerek şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz" dedi.

2013.05.02 14:46 - Son Güncellenme: 2013.05.02 14:46 - Spor
A
Muratpaşa'da şampiyonluk için geri sayım


Bayanlar Hentbol Süper Ligi play-off final serisinde 2-1 önde bulunan Muratpaşa Belediyesi'nde antrenör Birol Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Üsküdar Belediyesi karşısında 2-1 önde bulundukları seride dördüncü maçın İstanbul'da oynanacağını belirtti.

Takımda sakat oyuncu bulunmadığını, maça tam kadro halinde hazırlandıklarını anlatan Ünsal, iki takım arasındaki maçların oldukça çekişmeli geçtiğini ancak kendilerini bir adım önde gördüklerini söyledi.

Zor bir maç yapacaklarını vurgulayan Ünsal, "Seriyi beşinci maça götürmek istemiyoruz. Üsküdar Belediyesi'ni İstanbul'da daha önce yenmeyi başarmıştık. Yine yenerek şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Kupayı İstanbul'da kaldıracağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Ünsal, seride önde bulunmalarının avantajını kullanacaklarını, rakipten çok kendilerinin ne yapacağının önemli olduğunu kaydetti.

Muratpaşa Belediyesi ile Üsküdar Belediyesi arasındaki serinin dördüncü maçı, yarın (3 Mayıs) saat 19.00'da İstanbul Haldun Alagaş Spor Salonu'nda oynanacak. Karşılaşmayı Fırat Beyde ve Hasan Kaygusuz hakem ikilisi yönetecek. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.05.02 14:46 - Son Güncellenme: 2013.05.02 14:46 - Yağmur
A