Murat Yıldırım: Hep sen gibi birini istedim

Murat Yıldırım: Hep sen gibi birini istedim

'Aziz' adlı diziyle ekranlara dönmeye hazırlanan Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani, 39 yaşına bastı. Kutlamalar için Kapadokya'ya giden çiftten ünlü oyuncu, eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

2021.10.23 17:22 - Son Güncellenme: 2021.10.23 17:22 - Magazin
A
Murat Yıldırım: Hep sen gibi birini istedim

Son olarak 'Ramo' adlı dizide rol alan oyuncu Murat Yıldırım ile Iman Elbani, 2016 yılında dünyaevine girdi. Mutlu evlilikleri devam eden çiftten Yıldırım, 22 Ekim'de 39 yaşına giren Iman Elbani'nin doğum gününü paylaştığı video ile kutladı.

ROMANTİK PAYLAŞIM

Kutlama için Kapadokya'ya giden mutlu çiftten Yıldırım, balon turunda çektikleri videoyu; "Hep sen gibi birini istedim ben; seni bulunca sen gibi kimsenin olamayacağını bildim. İyi ki doğdun sevgilim iyi ki varsın" notuyla paylaştı.

"BENİ ÖZEL HİSSETTİRMEK İÇİN ZAMAN AYIRAN HERKESE TEŞEKKÜRLER"

Eşinin ardından pastasını üflerken çekilen videoyu takipçileriyle paylaşan Iman Elbani ise gönderisinde şu ifadelere yer verdi:

"Bebeğim bana mutlu ve güzel bir doğum günü dilediğin için teşekkür ederim. Beni özel hissettirmek için zaman ayıran herkese teşekkür ederim. Her yerdeki güzel hayranlara çok teşekkürler , günümü harika bir gün haline getirdiğiniz için teşekkür ederim. Kalbimin derinliklerinden, sana, sevgili kocam, sürekli verdiğin için teşekkürler. Ayrıca doğum günümü ailemden, arkadaşlarımdan ve hayranlarımdan karşılayan herkese en içten teşekkürlerimi sunuyor, bu yüksek duygu ve hisler için teşekkür ediyor, herkese uzun ömür ve kalıcı mutluluklar diliyorum."

YÜZÜNDEKİ DEĞİŞİKLİK GÜNDEM OLMUŞTU

Öte yandan birkaç hafta önce Faslı eşi İmane Elbani ile Magazin Gazetecileri Derneği'nin (MGD) Altın Objektif Ödülleri gecesine katılan Murat Yıldırım'ın yüzündeki değişiklik gündem olmuştu.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.10.23 17:22 - Son Güncellenme: 2021.10.23 17:22 - Zeynep Çelik
A