Murat Ongun Rıdvan Dilmen'e ateş püskürdü: "Dün futbolun şeytanıydı bugünse siyasetin"

Murat Ongun Rıdvan Dilmen'e ateş püskürdü: "Dün futbolun şeytanıydı bugünse siyasetin"

İBB Sözcüsü Murat Ongun, Rıdvan Dilmen'in "İBB Başkanımız Ekrem Bey, STV'de Fenerbahçe'nin şike yaptığını söylemişti. Ama şimdi farklı düşünüyor sonuçta" sözlerine cevap verdi.

2022.01.17 00:34 - Son Güncellenme: 2022.01.17 00:34 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Murat Ongun Rıdvan Dilmen'e ateş püskürdü: "Dün futbolun şeytanıydı bugünse siyasetin"

Galatasaray'ın Hatayspor'a 4-2 mağlup olduğu karşılaşmadan sonra müsabakayı yorumlayan Rıdvan Dilmen'in İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında kullandığı ifadelere cevap geldi.

Rıdvan Dilmen, 3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe'nin Avrupa'ya gönderilmemesinde imzası olan TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar üstünden konuyu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na getirdi.

Dilmen, "Mehmet Ali Aydınlar ile 4-5 sene konuşmadım. Fenerbahçe Avrupa'ya gitmedi, evet. Ama sonra Aziz Yıldırım döneminde kulübe sponsor oldu. Ali Koç döneminde de sponsor oldu. Acıbadem, Fenerbahçe ile çok fazla iş birliği yaptı. İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu da STV'de futbol yorumculuğu yapmıştı. Fenerbahçe'nin şike yaptığını söylemişti. Sonuçta o günkü düşünceleriyle aynı noktada değil tabii ki" ifadelerini kullandı.

"FUTBOLUN VE SİYASETİN ŞEYTANI"

Rıdvan Dilmen'in bu açıklamalarından sonra İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan paylaşım geldi. Ongun kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Rıdvan Dilmen dün futbolun şeytanıydı bugün siyasetin şeytanı. Güzel ülkemizi siyasetin şeytanlarından kurtarmaya az kaldı" ifadelerini kullandı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2022.01.17 00:34 - Son Güncellenme: 2022.01.17 00:34 - HABER MERKEZİ
A