Muhtarı kahvede vurdular!

Muhtarı kahvede vurdular!

Mersin'de Özgürlük Mahallesi Muhtarı Mustafa Çetinkaya, kahvede otururken bir kişi tarafından tabancayla öldürüldü.

2014.08.03 12:09 - Son Güncellenme: 2014.08.03 12:10 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Muhtarı kahvede vurdular!

Dün gece yarısı meydana gelen cinayette; muhtar Mustafa Çetinkaya, mahalledeki 158'inci Cadde üzerinde bulunan bir kahvede arkadaşlarıyla birlikte oturduğu sırada, başında kask bulunan motorsikletli bir kişi yanlarına geldi.

MUHTARA 1 EL ATEŞ ETTİ
Muhtara küfür eden ardından da tabanca ile 1 el ateş açan saldırgan, daha sonra ara sokaklara girerek kaçtı. Sol göğsünden tek kurşunla vurulan muhtar ise, çevredekilerin yardımı ile özel bir araçla Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

MUHTAR HAYATINI KAYBETTİ
Ameliyata alınan muhtar Çetinkaya tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Muhtarın öldürüldüğü kahvehanede inceleme yapan polis ekipleri çevredekilerin verdiği eşkal doğrultusunda, kaçan şüpheliyi tespit edip yakalamak için soruşturma başlattı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2014.08.03 12:09 - Son Güncellenme: 2014.08.03 12:10 - HABER MERKEZİ
A