Müge Anlı'daki Hüseyin-Erva olayı nedir?

Müge Anlı'daki Hüseyin-Erva olayı nedir?

ATV'nin büyük beğeni toplayan programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında konuşulan konulardan biri olan Hüseyin & Erva olayı dikkat çekti. Hüseyin Almanya'dan kızını ve bebeğini aramak için Müge Anlı'ya katıldı. Bugünkü bölümde bebeğine kavuşan Hüseyin, eşi Erva'nın 'bu bebek benim kardeşim' demesiyle şaşkına döndü. Peki, Müge Anlı'daki Hüseyin-Erva olayı nedir? Bebek

2024.02.16 11:17 - Son Güncellenme: 2024.02.16 11:19 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Müge Anlı'daki Hüseyin-Erva olayı nedir?

Hafta içi her gün ATV'de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Hüseyin & Erva olayı izleyenleri hayrete düşürdü. 24 yaşındaki eşi Erva ve 9 aylık kızı Sare'yi bulabilmek için Almanya'dan Müge Anlı'ya katılan Hüseyin Bey bugün bebeğine kavuştu. Eşinin anlattıklarından sonra hem programdakiler hem de izleyiciler şaşkına döndü.

'HÜSEYİN BENİM KUZENİMLE EVLİ'

Hüseyin'in eşi Erva, bebeğin kardeşi olduğunu savundu. Hüseyin'in ise kuzeniyle evli olduğunu iddia etti. Hüseyin ise ısrarla Erva'nın eşi olduğunu bebeğinde onun olduğunu anlattı.

ERVA FOTOĞRAFLARDA OLAN KİŞİLERİ REDDETTİ

Hüseyin & Erva çiftinin programda düğün, nişan fotoğrafları yayınlandı. Erva fotoğrafların montaj olduğunu iddia ederek o kişi ben değilim diyerek savundu.

ANNESİNİ BİLE REDDETTİ

Erva nişan gününden olan annesiyle olan fotoğrafında da annesinin o olmadığını iddia etti.

BABASI DA PROGRAMA KATILDI

Erva'nın babası da programa katıldı. Hüseyin ile babası Erva'nın tedavi olması gerektiğini savundu.

ULTRASON FOTOĞRARINI DA REDDETTİ

Müge Anlı, programda Erva'nın hamile olduğu dönemdeki ultrason fotoğrafını göstermesine rağmen Erva bunu da reddetti. Kendisinin Erva olmadığını savunarak, ben Esin'im dedi.

Erva, eşi Hüseyin'in kuzeni, annesinin de teyzesi olduğunu söyleyerek hem eşini hem de babasına karşı geldi.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2024.02.16 11:17 - Son Güncellenme: 2024.02.16 11:19 - HABER MERKEZİ
A