Müge Anlı'daki Güldane Biçer cinayetinde yeni gelişme

Müge Anlı'daki Güldane Biçer cinayetinde yeni gelişme

Müge Anlı'nın gündeme getirdiği Güldane Biçer cinayetinde son dakika gelişmesi yaşandı. 10 yıldır kayıp olan Güldane Biçer'in eşi Osman Biçer eşini öldürüp gömdüğünü itiraf etti. Şüphelinin cesedi gömdüğünü söylediği yerde inceleme yapan ekipler kemik parçaları ve kadın kıyafetleri buldu. Osman Biçer gözaltına alındı.

2021.02.25 10:09 - Son Güncellenme: 2021.02.25 11:05 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Müge Anlı'daki Güldane Biçer cinayetinde yeni gelişme

 'Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 10 yıldır kayıp olan Güldane Biçer aranmaya başlanmıştı. Şüpheler eş Osman Biçer'in üzerinde yoğunlaşmıştı. Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Osman Biçer eşini öldürerek gömdüğünü ve ardından kayıp başvurusu yaptığını itiraf etti. Ceset Büyükçekmece Karaağaç mevkiinde bulundu.

KEMİK PARÇALARI BULUNDU

Eşi Güldane Biçer'i öldürdüğünü ve Büyükçekmece Karaağaç'ta göl kenarına gömdüğünü itiraf eden Osman Biçer, sonrasında da polise gidip kayıp başvurusunda bulunduğunu söyledi. Biçer'in ifadesinde söylediği göl kenarına gidip çalışma başlatan ekipler, Güldane Biçer'e ait olduğu düşünülen kemik parçaları ve kıyafetlere ulaştı.

GÖZALTINA ALINDI

Kemik parçaları ve kıyafetler Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, Osman Biçer'de gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Biçer, eşini gömdüğü yeri gösterebileceğini söylemesi üzerine ekipler harekete geçti. Şüphelinin gösterdiği Büyükçekmece ilçesi Karaağaç mahallesi Büyükçekmece göl kenarında şüpheli şahsa yer gösterme yapılarak olay yeri inceleme yapıldı.

 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.02.25 10:09 - Son Güncellenme: 2021.02.25 11:05 - HABER MERKEZİ
A