Müezzinoğlu'ndan flaş kıdem tazminatı açıklaması

Müezzinoğlu'ndan flaş kıdem tazminatı açıklaması

Bakan Müezzinoğlu: "Paydaşlara 13 Temmuz'a kadar 4 konu başlığında süre verdik. 13 Temmuz'dan sonra kararı Başbakan'a götüreceğiz" dedi.

2017.07.05 11:04 - Son Güncellenme: 2017.07.05 11:05 - Ekonomi - HABER MERKEZİ
A
Müezzinoğlu'ndan flaş kıdem tazminatı açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, kıdem tazminatı düzenlemesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Müezzinoğlu yaptığı açıklamada "Çalışanın alın terini hak olarak başa koyalım. İkincisi güvence. Güvenceyi de yine nasıl şekilleneceğini tartışalım. Üçüncüsü şeffaf olmalı. Çalışan hakkının nerede biriktiğini hangi gün ne kadar olduğunu bilmeli. Dördüncüsü de sürdürülebilirlik." dedi. 

"KARARI 13 TEMMUZ'DA BAŞBAKAN'A GÖTÜRECEĞİZ"

Müezzinoğlu, paydaşlara 13 Temmuz'a kadar 4 konu başlığında süre verdik açıklamasının ardından "13 Temmuz'dan sonra kararı Başbakan'a götüreceğiz. Kıdem tazminatında paylaşlarımızla yüzde 70'in üzerinde uzlaşı olmalı." ifadesinde bulundu

Diğer Ekonomi Haberleri için tıklayın


2017.07.05 11:04 - Son Güncellenme: 2017.07.05 11:05 - HABER MERKEZİ
A