Müezzinoğlu: Bedelini ağır ödeyecekler

Müezzinoğlu: Bedelini ağır ödeyecekler

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Bu millet, huzurdan ve barıştan yana bir millet. Hainliği olmayan ama hainlere de prim vermeyen bir millet. Dolayısıyla hainler şunu bilsinler ki bedelini ağır ödeyeceklerdir." dedi.

2016.12.20 15:51 - Son Güncellenme: 2016.12.20 15:51 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Müezzinoğlu: Bedelini ağır ödeyecekler

Müezzinoğlu, Türk-İş Genel Merkezi'ne yaptığı ziyarette, büyük  ülkelerin, büyük milletlerin ve büyük hedefleri olan devletlerin zaman zaman  olağanüstü gündem ve sorunlarının olabildiğini ifade ederek, büyük millet ve  büyük hedefleri olan Türkiye'nin de son dönemde olağanüstü sorunlar yaşadığını  söyledi.

Bu olağanüstü sorunlardan birinin de dün akşam Rusya'nın Ankara  Büyükelçisi Andrey Karlov'un insanlık dışı bir suikast ile katledilmesi olduğunu  belirten Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

"Bu olay bizi derinden yaralamıştır. Bu milletin geçmişinde böyle bir  eylem yok ama ne yazık ki dün itibarıyla bir hain terörist bunu gerçekleştirdi.  Beşiktaş ve Kayseri'deki terör saldırılarına baktığımızda maşalar, arkadaki gücün  ne olduğunu, arkadaki gücün Türkiye'ye ve Türk milletine hangi mesajı vermek  istediğini, yine bu arkadaki gücün ve güçlerin dünya kamuoyuna Türkiye adına ve  bu büyük millet adına hangi mesajları vermek istediklerini çok net gösteriyor. Bu  fotoğrafı da milletimiz okuyor ve görüyor. Dolayısıyla bu maşaların arkasındaki  güçleri de değerlendiriyor. Bütün bu eylemler, bu ülkenin ve bu milletin azami  müştereklerine sımsıkı sahip çıkmasına da vesile oluyor. 80 milyonun  kardeşliğine, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, ay yıldızlı bayrağımıza ve  gelecek kaderimize ortak sahip çıkmanın heyecanını, dinamizmini ve gücünü  sağlıyor."

"Türkiye, büyük hedeflerinden vazgeçmeyecek"

Müezzinoğlu, Türk milletini korkutmanın, caydırmanın ve hedeflerinden  vazgeçirmenin asla mümkün olmadığını terör eylemlerini organize eden güçlerin çok  iyi bilmesi gerektiğini belirterek, masum insanlar üzerinden milletlerin ve  ülkelerin kaderiyle oynanmasının insanlık suçu niteliğinde olduğunu söyledi.

Türk milletinin büyük bir millet, Türkiye'nin de güvenli ve istikrarlı  bir ülke olduğunu vurgulayan Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

"Bu millet, huzurdan ve barıştan yana bir millet. Hainliği olmayan ama  hainlere de prim vermeyen bir millet. Dolayısıyla hainler şunu bilsinler ki  bedelini ağır ödeyeceklerdir. En kısa zaman ödeyeceklerdir. Bütün bu süreçler, bu  milletin büyük hedeflerine yürüyüşünden vazgeçmesi değil tam aksine inatla o  yürüyüşü yapmasına vesile olacaktır. İşte bugün Avrasya Tüneli'nin açılışı  yapılacak. Bundan sonraki süreçlerde de Türkiye, büyük hedeflerinden  vazgeçmeyecek."

Türkiye'nin yarınlarının bugününden daha güzel olacağını ifade eden  Müezzinoğlu, "Bugünler gelip geçicidir. Hainler ve kalleşler ömürlerinin sonuna  kadar hainlik ve kalleşlik damgasını yaşayarak, bilinecek ama mertler bu dünyadan  mert ve saygın olarak ayrılacaktır. Bu millet mert, cesur ve asil bir millettir."  dedi.

"Bunlar aynı yerden emir alıp, aynı eli öpüyor"

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay da Rusya'nın Ankara Büyükelçisi  Andrey Karlov'un kahpece ve kalleşçe katledildiğini belirterek, Rus halkına ve  büyükelçinin ailesine başsağlığı diledi.

Bugünkü ziyarette çalışma hayatının sorunları ile çalışanların  taleplerini konuşmayı planladıklarını ama yaşanan gelişmelerin gündemi  değiştirdiğini ifade eden Atalay,  şunları söyledi:

"Ülkemiz sıkıntılı bir süreç yaşıyor bunun bedelini de ülke olarak hep  beraber ödüyoruz. Bir milyona yakın üyesi olan Türk-İş olarak, ülkenin güvenliği  ve çıkarlarının, aldığımız ücret ve imzaladığımız sözleşmeden daha önemli  olduğunu düşünüyoruz. 'Önce Türkiye' diyoruz. Bu noktada herkesin de milli olması  gerekiyor. Baktığınız zaman PKK'sı da, FETÖ'sü de, DAEŞ'i de aynı fırından ekmek  yiyor, aynı yerden besleniyor. Bunlar aynı yerden emir alıp, aynı eli öpüyor. Tüm  oynanan kirli oyunları da milletimiz görüyor."

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.12.20 15:51 - Son Güncellenme: 2016.12.20 15:51 - HABER MERKEZİ
A