Mudanya Belediyesi, makam araçlarını satışa çıkardı
Mudanya Belediyesi, belediyeye ait makam araçlarını ihale usulü satışa çıkardı. Bursada Bugün'e konuşan Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, belediyenin tasarruf yapma amaçlı araçlarının satışa çıkarıldığını açıkladı.
2024.06.04 15:41 - Son Güncellenme: 2024.06.04 15:55 - Bursa Bölge - MERVE DENİZ EKİCİ
MERVE DENİZ EKİCİ / BURSADA BUGÜN
Mudanya Belediye Başkanlığı, belediyeye ait 2 taşınmazı satışa çıkardığını duyurdu. Bursada Bugün'e konuşan Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, belediyenin tasarruf yapma amacıyla 1 adet Ford-Tourneo Custom VIP ve bir adet Ford-Mondeo'nun ihale usulü satışa çıkarıldığını açıkladı.
MUDANYA BELEDİYESİ TASARRUFA GİDİYOR
Mudanya Belediyesi'nin tasarrufa gitme amacıyla makam araçlarını satışa çıkardıklarını belirten Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, bir adet Ford-Tourneo Custom VIP ve bir adet Ford-Mondeo'yu ilan.gov.tr üzerinden satışa çıkardı.
Mudanya Belediyesi'nin ihale usulü satışa çıkardığı 2 makam aracı detayları şu şekilde:

