Mualla Atilla'ya hazin tören

Mualla Atilla'ya hazin tören

7 yıldan bu yana Bursa İnegöl Devlet Hastanesi Diyaliz Bölümünde çalışan ve yoğun bakımda hayatını kaybeden Mualla Atilla için Diyaliz Bölümü önünde tören düzenlendi.

2013.02.21 23:13 - Son Güncellenme: 2013.02.21 23:13 - Bursa Bölge
A
Mualla Atilla'ya hazin tören

Törene, İnegöl Devlet Hastanesi CEO'su Uzman Dr. Halil İbrahim Karahan, Başhekim Dr. Kahraman Arslan, Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Hayrettin Göçmen, idari personel, sağlıkçılar ve meslektaşları ile yakın dost ve akrabaları katıldı.


Yaklaşık iki yıl önce beyin tümörü ameliyatı olan, ancak ameliyattan belli bir süre sonra tümörü yeniden büyüyen 52 yaşındaki 4 çocuk annesi Mualla Atilla, 10 günden beri tedavi gördüğü İnegöl Devlet Hastanesi Yoğun bakımındaki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Mualla Atilla için Devlet Hastanesi Diyaliz bölümü önüne düzenlenen veda töreninde konuşan İnegöl Devlet Hastanesi CEO'su Uzman Dr. Halil İbrahim Karahan, "Hastanemizde 7 yıldır hizmet veren Mualla Atilla'nın vefatı nedeniyle üzgünüz. Kendisinin hastanemize büyük hizmetleri oldu. Tüm haklarımız kendisine helal olsun. Başımız sağ olsun" dedi.

Duanın ardından temizlik görevlisi Mualla Atilla'nın cenazesi, cenaze aracına konularak Çinili camiine götürüldü. Atilla'nın cenazesi, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Orhaniye mezarlığına götürülerek, defnedildi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2013.02.21 23:13 - Son Güncellenme: 2013.02.21 23:13 - Ramazan Acar
A